Oglas
· · Komentari: 0

VENČANICE: Ovo su trendovi za 2022. godinu na koje treba da obratite pažnju

Buduće neveste uglavnom razmišljaju da nose haljine više u skladu sa svojom ličnošću i koje su vanvremenske, odnosno da tokom godina nastavljaju da se zaljubljuju u taj dizajn u kojem su odlučile da kažu da pred oltarom

1652770297_charisse-kenion-69epvVgm0Ws-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Novi dizajni nastoje da istaknu ženstvenost, ali čineći ih senzualnim i sofisticiranim, a da bi to učinili, pokazaće ramena i ključne kosti.

Tajna svadbenog izgleda

Izuzetno su moderne halter venčanice (one koje pokrivaju grudni koš i nastavljaju se u okovratnik). Obično ih prate otvorena leđa i ravna silueta.

Tvid je tkanina koja upotpunjuje midi i bele haljine dužine do gležnjeva. One mogu biti praćene kvadratnim izrezima, otvorenim leđima i dugmadima sa cirkonima.

Pročitajte još: Plavuše više nisu u modi, OVO je nova BOJA SEZONE! Trend najavljen još tokom Oskara (FOTO)

Venčanice sa otvorenim ramenima. One su hibrid između dekoltea bez bretela, sa kombinacijom rukava, kratkih ili dugih, ali ostavljajući ramena otkrivena, daju veoma ženstven, suptilno senzualan izgled . Tkanine kao što su organza, šantili čipka ili plumeti se obično koriste za ukrašavanje haljine.

Viktorijanski stil inspirisan periodom industrijske revolucije britanske imperije koji karakteriše dobro poznati labudov vrat izgleda ne izlazi iz mode, pogotovo što su ga mnoge poznate ličnosti učinile viralnim. Neki dizajni naglašavaju volumen u rukavima, opciju koja stilizuje i čini svaku kreaciju još posebnijom.

Volumen u rukavima i suknji deo je trenda koji je stigao pre nekoliko godina, a prema rečima stručnjaka, nastaviće se i 2022. godine.

Trendovi za 2022. godinu

Tkanine i nijanse su dve od karakteristika koje su se najviše istakle u dizajnu ovosezonskih venčanica.

Neke od najtraženijih za 2022. su tkanine poput bambule i svilenog muslina, organza i krep satena za svetlije haljine.

Pročitajte još: TAJNA VEČNE MLADOSTI: Trikovi za lepotu sa LEDOM koje ćete prosto obožavati

Za neveste koje žele da zablistaju i za one koji razmišljaju o venčanju na otvorenom, lan i satenski prelivi mogu postati odličan izbor.

S druge strane, nijanse boja igraju veoma važnu ulogu kada se odlučujemo za našu venčanicu. Neke se odlučuju za više optički bele, dok druge preferiraju takozvane izlomljene bele boje, boje slonovače ili žute boje, a čak i neke alternativnije neveste dodaju malo boje kroz detalje, vez ili dodaju tkaninu u boji.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas