Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Звали су је ЗЛАТОКОСА

Бивша сарадница објавила 11 ШОКАНТНИХ ПРИЧА о Меланији Трамп: Ево шта је она, заиста, радила у Белој кући - имала је и ПОДРУГЉИВ НАДИМАК

У књизи коју је објавила њена блиска сарадница првој дами се ставља на савест 11 грехова.

1633069405_MelanijaTrampEPA.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Уколико се испостави као тачна нова књига о Меланији Трамп, коју је написала Стефани Гришам, део најужег тима и директор за медији, биће откривене занимљиве, па и запањујуће чињенице о бившој дами САД.

Прочитајте још: Због ДРОГЕ и лекова није могла ни да говори! Отац је Бритни Спирс све време СНИМАО!

Подругљиво су Меланију звали Златокоса

У књизи коју је објавила њена блиска сарадница првој дами се ставља на савест 11 грехова.Гришамова пише да се Меланији Трамп није напуштала Бела кућа, да је оговарала Џил Бајден.

Одмах се пресвукла
Чим је ушла у авион "Ер форс" Меланија је скинула костим и салонке и обукла хаљину и папуче.

Тајна служба је Меланију Трамп звала кодираним именом "Златокоса", јер је ретко напуштала "тврђаву".

У сред мигрантске кризе купила је јакну за 39 долара

Док је трајала драма око избеглица на граници са Мексиком 2018. године, када је ДОналд Трамп одобрио политику раздвајања деце од родитеља, Меланија је ишла да посети избеглице. Међутим, Гришамова има нешто да дода:

Прочитајте још: Били су СЕКС СИМБОЛИ: Они су упропастили себи живот пластичним операцијама! (ФОТО)

- Она је тада онлајн поручила јакну од "Заре" за 39 долара, а разлози за то ће за мене остати мистерија - оговара Гришамова бившу прву даму.

Прочитајте још: Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

Меланија се стално шминкала и сликала

- Када није проводила време са сином Бароном или њеним родитељима, Меланија је радила само на новим фотографијама. Фото-албум је био њено друго дете - рекла је Гришамова за "Вашингтон пост".

Изборна ноћ
Током изборне ноћи Меланија Трамп је све време спавала и није чекала резултате.

Она тврди да је и током пандемије  Меланија проводила сате украшавајући Белу кућу или себе.

Током пандемије се стално шминкала и сликала

Бивша блиска сарадница Меланије Трамп тврди и да је Меланија одбила да упути апел да се смири ситуација у Капитолу 6. јануара када су присталице Доналда Трампа упале у зграду америчког Конгреса.

Прочитајте још: Како, заиста, изгледа Џоан Колинс (88)? Објављена РЕТКА фотографија глумице без перике (ФОТО)

Немири у Капитолу је нису занимали

- Док су трајали немири у Капитолу Меланија се припремала за фотографисање - оптужила је Меланију њена најближа сарадница.

Она тврди да је том приликом послала поруку Меланији са питањем:

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је пронашла један комад гардеробе који носи целе јесени (ФОТО)

- Да ли желите да твитујете да су мирни протести право сваког Американца, али да нема места насиљу - питала је Гришамова прву даму.

Прва дама је кратко одговорила: "Не".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas