· · Komentari: 0
Zvali su je ZLATOKOSA

Bivša saradnica objavila 11 ŠOKANTNIH PRIČA o Melaniji Tramp: Evo šta je ona, zaista, radila u Beloj kući - imala je i PODRUGLJIV NADIMAK

U knjizi koju je objavila njena bliska saradnica prvoj dami se stavlja na savest 11 grehova.

1633069405_MelanijaTrampEPA.jpg
Foto: EPA

Ukoliko se ispostavi kao tačna nova knjiga o Melaniji Tramp, koju je napisala Stefani Grišam, deo najužeg tima i direktor za mediji, biće otkrivene zanimljive, pa i zapanjujuće činjenice o bivšoj dami SAD.

Pročitajte još: Zbog DROGE i lekova nije mogla ni da govori! Otac je Britni Spirs sve vreme SNIMAO!

Podrugljivo su Melaniju zvali Zlatokosa

U knjizi koju je objavila njena bliska saradnica prvoj dami se stavlja na savest 11 grehova.Grišamova piše da se Melaniji Tramp nije napuštala Bela kuća, da je ogovarala Džil Bajden.

Odmah se presvukla
Čim je ušla u avion "Er fors" Melanija je skinula kostim i salonke i obukla haljinu i papuče.

Tajna služba je Melaniju Tramp zvala kodiranim imenom "Zlatokosa", jer je retko napuštala "tvrđavu".

U sred migrantske krize kupila je jaknu za 39 dolara

Dok je trajala drama oko izbeglica na granici sa Meksikom 2018. godine, kada je DOnald Tramp odobrio politiku razdvajanja dece od roditelja, Melanija je išla da poseti izbeglice. Međutim, Grišamova ima nešto da doda:

Pročitajte još: Bili su SEKS SIMBOLI: Oni su upropastili sebi život plastičnim operacijama! (FOTO)

- Ona je tada onlajn poručila jaknu od "Zare" za 39 dolara, a razlozi za to će za mene ostati misterija - ogovara Grišamova bivšu prvu damu.

Pročitajte još: Šok na dodeli Emi nagrada: Megan Markl ISMEJANA i ponižena!

Melanija se stalno šminkala i slikala

- Kada nije provodila vreme sa sinom Baronom ili njenim roditeljima, Melanija je radila samo na novim fotografijama. Foto-album je bio njeno drugo dete - rekla je Grišamova za "Vašington post".

Izborna noć
Tokom izborne noći Melanija Tramp je sve vreme spavala i nije čekala rezultate.

Ona tvrdi da je i tokom pandemije  Melanija provodila sate ukrašavajući Belu kuću ili sebe.

Tokom pandemije se stalno šminkala i slikala

Bivša bliska saradnica Melanije Tramp tvrdi i da je Melanija odbila da uputi apel da se smiri situacija u Kapitolu 6. januara kada su pristalice Donalda Trampa upale u zgradu američkog Kongresa.

Pročitajte još: Kako, zaista, izgleda Džoan Kolins (88)? Objavljena RETKA fotografija glumice bez perike (FOTO)

Nemiri u Kapitolu je nisu zanimali

- Dok su trajali nemiri u Kapitolu Melanija se pripremala za fotografisanje - optužila je Melaniju njena najbliža saradnica.

Ona tvrdi da je tom prilikom poslala poruku Melaniji sa pitanjem:

Pročitajte još: Kejt Midlton je pronašla jedan komad garderobe koji nosi cele jeseni (FOTO)

- Da li želite da tvitujete da su mirni protesti pravo svakog Amerikanca, ali da nema mesta nasilju - pitala je Grišamova prvu damu.

Prva dama je kratko odgovorila: "Ne".

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.