Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Подсвест нам шаље ПОРУКЕ СНОВИМА: Ово је СКРИВЕНО ЗНАЧЕЊЕ онога што сањамо

Подсвест увек пронађе пут да нам саопшти оно што је битно да знамо о себи и својим скривеним осећањима.

1697878576_1234.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Снови које најчешће сањамо говоре о нашим страховима, надањима, жељама и потиснутим емоцијама.

Неки од њих су:

Падање

Несигурна будућност, страх да ћете претрпети неуспех, осећај безизлазности, неопходност да се донесу судбоносне одлуке, – све ово утиче на снове. Као резултат тога ми видимо себе како падамо с висине. Падање је симбол беспомоћности. Ништа се не може променити, када ради гравитација.

Летење

У сну лете људи који осећају потпуну контролу над ситуацијом. Они у правом смислу речи „лете“ изнад проблема. Некада особа има осећај да лети веома високо, и то изазива страх код ње. То се дешава када човек осећа да је изашао из „зоне пријатног“ и није сигуран да ће се изборити с тим.

Смрт

Постоји много узрока зашто сањате своју или вама блиских људи смрт: брига и страх за ближње, који се налазе у тешкој ситуацији, брига за сопствени или туђ живот. Такође, узрок може да буде и прелазни период у вашем животу и мучно ишчекивање надолазећих промена.

Прогањање

Гомила нерешених проблема нам не даје мира током дана и прати нас у стопу према царству Морфеја. Људи који су под неким утицајем, могу да сањају како беже и крију се од некога. Али има и других узрока. Могуће је да је то и одраз реалних дешавања која их брину или снажног утиска, који је на вас оставио неки филм.

Сан у сну

Ујутро устајете, облачите се, доручкијете и идете на посао. Тада звони будилник, и схватате да је то био сан. Сећате ли се тог осећаја непријатности, због растанка с јастуком? То ћете морати опет да преживите. Исто као и радни дан, који се ни по чему не разликује од претходних. Овакви снови се јављају онима који су зашли у рутину.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas