Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Ако жена жели да буде СРЕЋНА мора имати најмање ДВЕ ТРАЧ ПАРТИЈЕ НЕДЕЉНО!

Према саветима стручњака, жена која жели да се осећа срећном у свим аспектима свог живота треба два пута најмање да излази са својим пријатељицама!

1598014035_tracarenje.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Свака жена има своју меру среће и чине је срећном различите ствари. Ипак, заједничка особина свих жена је да су увек спремне на трач партије и да им оне увек врате осмех на лице!

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО: Да ли су ово исте особе? Овако младе изгледају ПРЕ И ПОСЛЕ шминкања (ФОТО)

Хормон среће код жена најбоље се храни разговорима са пријатељицама, који морају бити редовни сваке недеље!

Психолог Робин Дунбар објашњава да се женама знатно поправља здравље и благостање када се налазе са најбољим пријатељицама два пута недељно и раде "своје ствари". Према студији, којом је руководио овај научник, те ствари подразумевају одлазак на пиће, оговарање и разговор о заједничким темама. 

Прочитајте још: Како су ПЛУС САЈЗ МОДЕЛИ утицали на МЕНТАЛНО ЗДРАВЉЕ 

Учинак на здравље је бржи опровак од болести, јачи имунолошки систем, смањење тескобе и уопштено боље стање. 

Нуачницу су открили и да само 2 од 5 жена излазе ван једном недељно са пријатељицама или чак мање јер се морају да се посвете бризи за свооју породицу.

Прочитајте још: ПЕСИМИСТИ, ОПСТИМИСТИ ИЛИ РЕАЛИСТИ: Којој групи ви припадате и шта оне значе?

Жене најбоље комуницирају кроз шаљиве коментаре, приче које их насмејавају, али величина групе је такође врло важна. Наиме, смех у малим групама је врло вероватан, али када је група већа од пет људи, смешне ситуације које стварају потребне ендорфине за срећу и добробит су мање вероватне.

Прочитајте још: ПИРИНЧАНА ВОДА СПРЕЧАВА БОРЕ: Ево како да направите природну маску за лице

Осим тога, истраживање показује да жене, много више него мушкарци, морају одржавати ове везе, како би им се повећао ниво хормона серотонина и окситоцина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas