Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Ako žena želi da bude SREĆNA mora imati najmanje DVE TRAČ PARTIJE NEDELJNO!

Prema savetima stručnjaka, žena koja želi da se oseća srećnom u svim aspektima svog života treba dva puta najmanje da izlazi sa svojim prijateljicama!

1598014035_tracarenje.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Svaka žena ima svoju meru sreće i čine je srećnom različite stvari. Ipak, zajednička osobina svih žena je da su uvek spremne na trač partije i da im one uvek vrate osmeh na lice!

Pročitajte još: NEVEROVATNO: Da li su ovo iste osobe? Ovako mlade izgledaju PRE I POSLE šminkanja (FOTO)

Hormon sreće kod žena najbolje se hrani razgovorima sa prijateljicama, koji moraju biti redovni svake nedelje!

Psiholog Robin Dunbar objašnjava da se ženama znatno popravlja zdravlje i blagostanje kada se nalaze sa najboljim prijateljicama dva puta nedeljno i rade "svoje stvari". Prema studiji, kojom je rukovodio ovaj naučnik, te stvari podrazumevaju odlazak na piće, ogovaranje i razgovor o zajedničkim temama. 

Pročitajte još: Kako su PLUS SAJZ MODELI uticali na MENTALNO ZDRAVLJE 

Učinak na zdravlje je brži oprovak od bolesti, jači imunološki sistem, smanjenje teskobe i uopšteno bolje stanje. 

Nuačnicu su otkrili i da samo 2 od 5 žena izlaze van jednom nedeljno sa prijateljicama ili čak manje jer se moraju da se posvete brizi za svooju porodicu.

Pročitajte još: PESIMISTI, OPSTIMISTI ILI REALISTI: Kojoj grupi vi pripadate i šta one znače?

Žene najbolje komuniciraju kroz šaljive komentare, priče koje ih nasmejavaju, ali veličina grupe je takođe vrlo važna. Naime, smeh u malim grupama je vrlo verovatan, ali kada je grupa veća od pet ljudi, smešne situacije koje stvaraju potrebne endorfine za sreću i dobrobit su manje verovatne.

Pročitajte još: PIRINČANA VODA SPREČAVA BORE: Evo kako da napravite prirodnu masku za lice

Osim toga, istraživanje pokazuje da žene, mnogo više nego muškarci, moraju održavati ove veze, kako bi im se povećao nivo hormona serotonina i oksitocina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas