· · Коментари: 3
ЖЕНЕ

Бразилка у Београду: Диван сте народ! (ФОТО)

Ливија Домингос Бијелоглав успела је да направи бразилски кутак у Београду.

1627297270_Livija.jpg
Фото: А. М.

Када је Ливија Домингос из Бразила отишла у Немачку да ради као машински инжењер, није ни слутила шта је у животу чека. Уместо да се врати у Минас Жераис или направи каријеру инжењера у Келну, она се заљубила у Милана!

Прочитајте још: Грузијка у сред короне родила сина у Београду и каже да имамо ЈЕДНУ заједничку особину (ФОТО)

Милан је велики родољуб

Љубав је била толико велика да сада Ливија има три прелепе девојчице и супруга који је воли.

- Милан је велики родољуб и инсистирао је да се врати кући. Добио је фантастичну понуду за посао, а он је рекао: Може, али да отворите представништво у Београду! И ето нас - каже Ливија.

Асаи суперхрана
Асаи суперхрана се прави од асаи бобица које се блендирају и припрема гранола са воћем. Припрема се као сладолед и једе као слаткиш
Има свекрву, другарице и дивног мужа.

Ливија одлично говори српски, а ове године им се родила трећа ћерка. Има свекрву, другарице, али јој неке ствари из домовине недостају. Због тога је недавно отворила и прави бразилски кутак у Београду.

Бразилска суперхрана

Окупља музичаре, певаче, модне креаторе, књиге, Бразилце који представљају своју културу у нашој земљи. Тако недељом може да се игра самба. или Проба бразилска "слоуфешн гардероба".

Прочитајте још: Марија Миљевић открила МИСТЕРИЈУ Милорада Павића: Имао je кутију за писање стару 100 година са безброј ТАЈНИХ фиока!

Ливија спрема бразилске специјалитете, а српско непце највише воли асаи суперхрану. Воле и лимунаду са мангом и "паунџи кеижу". То су погачице прављене од брашна тапиоке и неколико врсти сира.

Ливија Бијелоглав Фото: А. М.

Какви су Срби?

Ливија од 2014. године живи у Србији и каже да смо неупоредиво топлији од Немаца и прилично слични Бразилцима.

Прочитајте још: Српско јерменски бракови су најуспешнији из два добра разлога

Прочитајте још: Била је супермодел, данас има 53. и даље је најлепша Данкиња на свету! (ФОТО)

Ливија је у контакту са родитељима и не зна када ће их поново видети, али Београд је увелико постао њен дом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.