· · Komentari: 3
ŽENE

Brazilka u Beogradu: Divan ste narod! (FOTO)

Livija Domingos Bijeloglav uspela je da napravi brazilski kutak u Beogradu.

1627297270_Livija.jpg
Foto: A. M.

Kada je Livija Domingos iz Brazila otišla u Nemačku da radi kao mašinski inženjer, nije ni slutila šta je u životu čeka. Umesto da se vrati u Minas Žerais ili napravi karijeru inženjera u Kelnu, ona se zaljubila u Milana!

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Milan je veliki rodoljub

LJubav je bila toliko velika da sada Livija ima tri prelepe devojčice i supruga koji je voli.

- Milan je veliki rodoljub i insistirao je da se vrati kući. Dobio je fantastičnu ponudu za posao, a on je rekao: Može, ali da otvorite predstavništvo u Beogradu! I eto nas - kaže Livija.

Asai superhrana
Asai superhrana se pravi od asai bobica koje se blendiraju i priprema granola sa voćem. Priprema se kao sladoled i jede kao slatkiš
Ima svekrvu, drugarice i divnog muža.

Livija odlično govori srpski, a ove godine im se rodila treća ćerka. Ima svekrvu, drugarice, ali joj neke stvari iz domovine nedostaju. Zbog toga je nedavno otvorila i pravi brazilski kutak u Beogradu.

Brazilska superhrana

Okuplja muzičare, pevače, modne kreatore, knjige, Brazilce koji predstavljaju svoju kulturu u našoj zemlji. Tako nedeljom može da se igra samba. ili Proba brazilska "sloufešn garderoba".

Pročitajte još: Marija Miljević otkrila MISTERIJU Milorada Pavića: Imao je kutiju za pisanje staru 100 godina sa bezbroj TAJNIH fioka!

Livija sprema brazilske specijalitete, a srpsko nepce najviše voli asai superhranu. Vole i limunadu sa mangom i "paundži keižu". To su pogačice pravljene od brašna tapioke i nekoliko vrsti sira.

Livija Bijeloglav Foto: A. M.

Kakvi su Srbi?

Livija od 2014. godine živi u Srbiji i kaže da smo neuporedivo topliji od Nemaca i prilično slični Brazilcima.

Pročitajte još: Srpsko jermenski brakovi su najuspešniji iz dva dobra razloga

Pročitajte još: Bila je supermodel, danas ima 53. i dalje je najlepša Dankinja na svetu! (FOTO)

Livija je u kontaktu sa roditeljima i ne zna kada će ih ponovo videti, ali Beograd je uveliko postao njen dom.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.