· · Коментари: 0
УЗНЕМИРАВАЊЕ

"КАКО ЈЕ ЗНАО ГДЕ ЖИВИМ": Девојка попричала са човеком у лифту, а неколико дана касније УСЛЕДИО ЈЕ ШОК! (ФОТО)

ЖЕНА је открила како је остала ужаснута након што је мушкарац којег је упознала у лифту одлучио да стави поруку испод свих врата у њеном стамбеном блоку како би је позвао на састанак.

1639126776_pjimage--68-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ layahheilpern

Лаја Хајлперн из Лидса сада живи у Мајамију на Флориди и рекла је да је остала "избезумљена" након што је старији мушкарац покушао бизарну тактику да је пронађе.

Обичан разговор прерастао у проблем

Како сама чаже, она је невино разговарала са мушкарцем, за кога се верује да је у својим 50-им или 60-им годинама, у лифту у свом стамбеном блоку и није мислила на разговор док је ишла до своје куће.

Прочитајте још: Мама је жигосана као ПРЕЉУБНИЦА јер не личим на њу, а испоставило се да сам ЗАМЕЊЕНА на рођењу (ФОТО)

Међутим, била је запањена када је неколико дана касније примила поруку од тог човека и још више се најежила када је сазнала да је фотокопирао писмо и ставио испред сваког стана на њеном спрату.

Лаја (25) је на Твитеру поделила своје ужасавајуће искуство.

Рекла је за Дејли Стар: „Нисам мислила ништа о њему у лифту. Мора да је имао око 50 година. Мислила сам да разлика у годинама имплицира да нисам романтично заинтересована. Писмо је заиста језиво, и не знам тачно како он зна у ком делу зграде живим, што је чудно. Застрашујуће је."

"Како је знао где живим?"

Упознала је човека у лифту четири дана пре него што је порука дошла под врата ње и њених комшија након кратког разговора са човеком у лифту.

Лаја је на Твитеру написала: „Нажалост, ја сам пријатељски настројена па ћу разговарати са било ким. Причали смо и испоставило се да смо из истог дела Лондона. Он онда излази на свој спрат. Настављамо да причамо кад су се врата нагло затворила. Тад смо завршили разговор."

Лаја је такође поделила слике поруке и неколико других које су јој дали други људи који живе на њеном спрату.

Остала је запањена како је човек сазнао где она живи у згради, која је уједно и хотел.

У белешци, која приказује име човека као Ник, пише: „Здраво, ако сам те срео у лифту у суботу, а ти си из (наводи здрада и спрат) молим те пошаљи ми поруку...

„Никад нисам добио твоје име или прилику да се опростим. Ако ово нисте ви, онда ми је жао што вам сметам."

Лаја је питала своје пратиоце да ли мисле да је тај гест романтичан или треба да позове полицију.

Многи корисници су рекли да је белешка била „очајна“ и „језива“, док су други рекли да се ради о граничном узнемиравању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.