Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

Оно што САЊАТЕ много говори о ВАМА: Узмите папир и оловку и решите овај занимљив ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Ако вас занима шта вам снови поручују, решите овај тест личности.

1643040918_girl-g9cf87d10f_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сви знамо да снови нису насумичне слике које тако живописно доживљавамо док спавамо. На њих веома утиче оно што свакодневно радимо, односи с другма али и са нама самима.

Тумачећи снове можемо сазнати шта нас подсвесно тишти, шта нас оптерећује, о чему најчешће размишљамо, шта прижељкујемо, потајно желимо, а не смемо да признамо...

Прочитајте још: Друге можете ПРЕВАРИТИ, али себе НЕ: Одговорите ИСКРЕНО на ова питања, и сазнајте шта се крије испод ваше МАСКЕ

Одговорите на следећа питања и сазнајте шта оно што сањате говори о вама.

Питања:

Колико често можете да се сетите сна?

А) Увек
Б) Готово никада
Ц) Понекад

Да ли вас често буде ноћне море?

А) Не, никада
Б) Да, и то често
Ц) Понекад

Шта најчешће сањате?

А) Да летим
Б) Да падам
Ц) Да плешем

Колико дуго спавате ноћу?

А) Више од осам сати
Б) Од шест до осам сати
Ц) Мање од шест сати

На којој страни кревета спавате?

А) На десној
Б) У средини
Ц) На левој

У ком положају најчешће спавате?

А) Често мењам положај
Б) Савијена, у положају фетуса
Ц) Опружим руке и ноге

Кога најчешће сањате?

А) Себе
Б) Непознате особе
Ц) Пријатеље и породицу

Да ли се будите ноћу?

А) Само ако морам до тоалета
Б) У просеку четири пута
Ц) Скоро никада

Решење теста:

Након што сте одговорили на сва питања, погледајте којих одговора имате највише:

Највише одговора под А - Самопоуздање и спокој

Често сањате лепе и пријатне ситуације, које се дешавају у животу и људима око вас. Веома сте великодушни, поуздани и сигурни у себе ‒ а то се огледа и у вашим сновима.

Највише одговора под Б - Бриге и конфликти

Ваши снови су одраз проблема и сукоба које имате у свакодневном животу. Стога би требало да пре спавања размишљате о неким лепим стварима, које би вам донеле лепше снове.

Највише одговора под Ц - Срећна сањалица

Живот вам протиче у радости, што се испољава и у вашим сновима. Ваша ненаметљива енергија просто зрачи из вас и преноси се на вашу околину. Лежерни сте, задовољни собом и срећни због онога што имате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas