Oglas
· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA

Ono što SANJATE mnogo govori o VAMA: Uzmite papir i olovku i rešite ovaj zanimljiv TEST LIČNOSTI

Ako vas zanima šta vam snovi poručuju, rešite ovaj test ličnosti.

1643040918_girl-g9cf87d10f_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Svi znamo da snovi nisu nasumične slike koje tako živopisno doživljavamo dok spavamo. Na njih veoma utiče ono što svakodnevno radimo, odnosi s drugma ali i sa nama samima.

Tumačeći snove možemo saznati šta nas podsvesno tišti, šta nas opterećuje, o čemu najčešće razmišljamo, šta priželjkujemo, potajno želimo, a ne smemo da priznamo...

Pročitajte još: Druge možete PREVARITI, ali sebe NE: Odgovorite ISKRENO na ova pitanja, i saznajte šta se krije ispod vaše MASKE

Odgovorite na sledeća pitanja i saznajte šta ono što sanjate govori o vama.

Pitanja:

Koliko često možete da se setite sna?

A) Uvek
B) Gotovo nikada
C) Ponekad

Da li vas često bude noćne more?

A) Ne, nikada
B) Da, i to često
C) Ponekad

Šta najčešće sanjate?

A) Da letim
B) Da padam
C) Da plešem

Koliko dugo spavate noću?

A) Više od osam sati
B) Od šest do osam sati
C) Manje od šest sati

Na kojoj strani kreveta spavate?

A) Na desnoj
B) U sredini
C) Na levoj

U kom položaju najčešće spavate?

A) Često menjam položaj
B) Savijena, u položaju fetusa
C) Opružim ruke i noge

Koga najčešće sanjate?

A) Sebe
B) Nepoznate osobe
C) Prijatelje i porodicu

Da li se budite noću?

A) Samo ako moram do toaleta
B) U proseku četiri puta
C) Skoro nikada

Rešenje testa:

Nakon što ste odgovorili na sva pitanja, pogledajte kojih odgovora imate najviše:

Najviše odgovora pod A - Samopouzdanje i spokoj

Često sanjate lepe i prijatne situacije, koje se dešavaju u životu i ljudima oko vas. Veoma ste velikodušni, pouzdani i sigurni u sebe ‒ a to se ogleda i u vašim snovima.

Najviše odgovora pod B - Brige i konflikti

Vaši snovi su odraz problema i sukoba koje imate u svakodnevnom životu. Stoga bi trebalo da pre spavanja razmišljate o nekim lepim stvarima, koje bi vam donele lepše snove.

Najviše odgovora pod C - Srećna sanjalica

Život vam protiče u radosti, što se ispoljava i u vašim snovima. Vaša nenametljiva energija prosto zrači iz vas i prenosi se na vašu okolinu. Ležerni ste, zadovoljni sobom i srećni zbog onoga što imate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas