Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЗ ОВАЈ ЈЕЛОВНИК СТАЋЕТЕ У ОМИЉЕНУ ХАЉИНУ ЗА ДОЧЕК: Помоћу ЈАПАНСКЕ ДИЈЕТЕ смршаћете до НОВЕ ГОДИНЕ

Овај план исхране је доста рестриктиван, али даје резултате.

1702206449_shutterstock_742230259.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јапанци су познати као изузетно дисциплинован и организован народ, који успехе на многим пољима постиже захваљујући баш овим особинама. Такви су и када је у питању приступ храни и дијетама. Јапанке, које знају и како да се реше непријатних мириса на природан начин, не гледају само тренутни ефекат - да смршају за одређени датум и то је то, већ гледају да променом начина исхране изгубе килограме, али и покрену метаболизам који ће савршено радити, како и убудуће не би имале проблема са килажом.

Управо таква је и јапанска двонедељна дијета, уз коју би требало да изгубите у просеку 7 килограма. Уз то, многи тврде да након ове дијете кожа постаје лепша.

Ево и јеловника, у којем се одређени дани понављају:

1. и 13. дан

Доручак: црна кафа. Ручак: 2 тврдо кувана јајета, кувани купус зачињен с мало биљног уља, чаша сока од парадајза без соли. Вечера: риба с роштиља или кувана.

2. и 11. дан

Доручак: црна кафа, парче црног хлеба. Ручак: риба с роштиља или кувана, салата од поврћа или купуса с мало биљног уља. Вечера: 200 г куване говедине, чаша јогурта.

3. и 8. дан

Доручак: црна кафа, двопек (од црног хлеба). Ручак: велика печена тиквица, 2 јабуке. Вечера: 2 тврдо кувана јајета, 200 г куване говедине, салата од свежег купуса с мало биљног уља.

4. и 9. дан

Доручак: црна кафа. Ручак: 1 јаје, 3 велике куване шаргарепе, 15 грама тврдог сира. Вечера: воће.

5. и 10. дан

Доручак: Свежа шаргарепа са соком од лимуна. Ручак: велика кувана или печена риба, чаша сока од парадајза без соли. Вечера: воће.

6. и 14. дан

Доручак: црна кафа. Ручак: пола куваног пилета, кувани купус или шаргарепа с мало биљног уља. Вечера: 2 кувана јајета, салата од поврћа.

7. и 12. дан

Доручак: чај без шећера. Ручак: 200 г куване говедине, воће. Вечера: изаберите вечеру из било ког дана осим трећег.

Напомена: Током спровођења јапанске дијете, све врсте шећера, сокова, брашна и алкохола су забрањене. Дозвољено је минимално коришћењење соли, али је потпуно избегавање много боља опција. Обавезно је испијање што више воде (дозвољена је и незаслађена лимунада), а препоручује се и физичка активност у трајању од најмање 30 минута (шетња, лагане вежбе...)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas