Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Величина торбе открива карактер жене, али и многе друге ствари о њој: Какву торбу обично носите?

Какве све тајне крије женска торба?

1682860071_torba-Profimed.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Многе жене у својим торбама носе разне предмете да им увек буду “при руци”. Друге своју торбицу третирају као малу кућну апотеку коју носе свуда са собом, па ће из ведра неба из ње извући неки лек ако вам је хитно потребан. Можда нисте знали, али о карактеру и личности жене можете много тога да сазнате на основу тога које је величине њена торба. Шта значи ако жена увек носи малу, велику или средњу торбу?

Мала торба

Мање торбе бирају жене које не воле превише да се оптерећују стварима и које воле да имају са собом само оно што им је нужно потребно попут новца, телефона и кључева. То су обично жене које немају много пријатеља и своје поверење дају уском кругу људи. Оне су сретније у малом кругу својих пријатеља и искрено им је стало до њих.

Средња торба

Средње торбе углавном носе жене којима је битан осећај сигурности. Такве особе воле о свему да се добро информишу пре него што донесу коначну одлуку. Ако је торба гламурозна, та особа је врло самоуверена и отворена према новим искуствима и познанствима.

Велика торба

Велике торбе углавном носе жене које изнова желе нове ствари у свом животу и које су веома знатижељне. Торбе које се носе преко рамена заштитни су знак жена које знају добро да организују своје време. Торбе са ручком преферирају жене које воле да буду шефови, којима прија руководеће место.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas