· · Komentari: 0

Veličina torbe otkriva karakter žene, ali i mnoge druge stvari o njoj: Kakvu torbu obično nosite?

Kakve sve tajne krije ženska torba?

1682860071_torba-Profimed.jpg
Photo: Profimedia

Mnoge žene u svojim torbama nose razne predmete da im uvek budu “pri ruci”. Druge svoju torbicu tretiraju kao malu kućnu apoteku koju nose svuda sa sobom, pa će iz vedra neba iz nje izvući neki lek ako vam je hitno potreban. Možda niste znali, ali o karakteru i ličnosti žene možete mnogo toga da saznate na osnovu toga koje je veličine njena torba. Šta znači ako žena uvek nosi malu, veliku ili srednju torbu?

Mala torba

Manje torbe biraju žene koje ne vole previše da se opterećuju stvarima i koje vole da imaju sa sobom samo ono što im je nužno potrebno poput novca, telefona i ključeva. To su obično žene koje nemaju mnogo prijatelja i svoje poverenje daju uskom krugu ljudi. One su sretnije u malom krugu svojih prijatelja i iskreno im je stalo do njih.

Srednja torba

Srednje torbe uglavnom nose žene kojima je bitan osećaj sigurnosti. Takve osobe vole o svemu da se dobro informišu pre nego što donesu konačnu odluku. Ako je torba glamurozna, ta osoba je vrlo samouverena i otvorena prema novim iskustvima i poznanstvima.

Velika torba

Velike torbe uglavnom nose žene koje iznova žele nove stvari u svom životu i koje su veoma znatiželjne. Torbe koje se nose preko ramena zaštitni su znak žena koje znaju dobro da organizuju svoje vreme. Torbe sa ručkom preferiraju žene koje vole da budu šefovi, kojima prija rukovodeće mesto.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.