Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Postkovid moda izlečiće dušu: Vesele kockice i "džipsi stil" se vraćaju na ulicu

Stiže vreme kada će trenerke postati prošlost, a taj trenutak treba da dočekate spremni.

1615287597_versa.PNG
Foto: Youtube/ screenshot A FASHION
Oglas

Prošlo je vreme jednobojnih delova odeće i pastelnih nijansi. Svetski dizajneri smatraju da je trenutak da se vrate boje u naš život.

Pročitajte još: Budite u TRENDU! Ovo su najpopularnije prolećne jakne koje morate imati u ormaru (FOTO)

"Miu Miu" preporučuje štrafte u raznim bojama, ali i suknjice sa šljokicama.

"Versaće" Foto: Youtube/ screenshot  A FASHION

"Barberi" sa nestrpljenjem čeka leto i čitava kolekcija je inspirisana morem, a plave ribice, školjke i rakovi nalaze se na košuljama, haljinama, suknjama i pantalonama.

Čitava kolekcija je inspirisana morem...

"Versaće" je prepoznatljiv po veselim bojama, pa ni ovog leta neće biti izuzetak. Jarke boje poput tirkizne, zelene i narandžaste su svuda - od sakoa do pantalonica.

Pročitajte još: "MIKONOS" papuče osvajaju svet: Ovi modeli obuće će biti totalni hit u 2021. godini (FOTO)

Barberi Foto: Youtube/ screenshot  A FASHION

I "Zimerman" je dao doprinos letu 2021. šarenim modelima u "džipsi stilu".

Kockice neće izaći iz mode, ali biće vesele!

Kockice i karo neće skoro izaći iz mode, a "Salvatore Feregamo" smatra da treba da budu pink i žute boje.

Pročitajte još: Stilistkinja Kejt Midlton otkrila tajne idealnog poslovnog stila: Tri modna pravila u koja se kune kraljevska porodica (FOTO)

Bele pantalone su sinonim za toplo vreme, a uz šarenu, široku košulju uvek ćete biti u trendu. Ovaj stil preporučuje "Etro".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas