Oglas
· · Komentari: 0
EKPERIMENT

NEVEROVATAN TRIK: Oživite uvele biljke pomoću dlaka sa četke za kosu (VIDEO)

Jedan mladić pokazao je kako možete da spasite biljke kada počnu da venu

1621931889_tik-tok.jpg
Foto: Printscreen / Tik Tok/creative_explained
Oglas

Ovaj Tik Toker, otkrio je neverovatnu tajnu. U svom eksperimentu koristio je dve biljke, a rezultati su bili zapanjujući.

Pročitajte još: RODITELJI OPREZ! Zbog viralnog izazova na Tik Toku, dečak se bori za život: Odstranjeno mu 12,5 cm creva (FOTO)

Armena Adamjena, zanimalo je koja je svrha dlaka sa četke za kosu. Odlučio je da napravi mali eksperiment i iskoristio nakupljene dlake, kako bi ih stavio u zemlju biljaka. U jednu je stavio dlake, dok u drugu nije, kako bi se video efekat trika. Mladić tvrdi kako je biljka s kosom rasla brže i više od druge, a rezultate je pokazao na Tik Toku, što je šokiralo na hiljade korisnika.

@creative_explained

Human Hair = Magic 🤩🌱 #garden #gardening #learnontiktok #plants #planttiktok #planttips #magic #tips #lifehack #hacks #plantlover #gardening101 #wow

♬ original sound - Armen Adamjan

- Probudio sam se i očešljao kosu. Pogledao sam u četku i pitao se da li ove dlake mogu da iskoristim. Iako se činilo ludo u početku, kasnije sam otkrio da kosa ima puno azota. Znao sam da je azot ključan za rast biljaka koje bez njega postanu žute i ne mogu da rastu - rekao je mladić i dodao:

Pročitajte još: 

- Onda sam odlučio da iskoristim dve iste biljke s istom zemljom. U jednoj od njih zakopao sam grumen kose blizu stabljike. Tokom narednih šest nedelja, biljka s kosom rasla je brže i više od one bez kose. Nakon toga sam eksperimentisao s drugom sadnicom i priemtio isti proces. Iskreno, iznenadio sam se koliko sam brzo video rezultate jer kosi treba neko vreme da se razgradi, ali bio sam uzbuđen što mogu da podelim rezultate sa svetom - zaključio je.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas