· · Komentari: 1
pevačica

Milica Pavlović ponela simpatičan bikini, a izgleda da ima i novog dečka: Evo kako provodi vreme u Crnoj Gori (FOTO)

Milica Pavlović uvek nas oduševi stilom.

1622360914_6b041513a6f1c1c0945a4527ba88025364b96852.jpg
Foto: ATA images

Za pevačcu Milicu Pavlović letovanje je počelo. Prema slikama na Instagramu vidimo da vreme provodi u sunčanoj Crnoj Gori gde uživa na Adi Bojani.

Pročitajte još: Kejt Midlton se vakcinisala: U ovom izdanju je pre nismo videli (FOTO)

Uvek je imala stila i ukusa, pa i kada su kupaći kostimi u pitanju. Za sunčanje uz more Milica Pavlović bira crno-beli model sa tufnicama koje su jako popularne ove sezone. A uz dezen tu je i neizostavni duboki model donjeg dela. Ukoliko se pitate koji model kupaćeg bi trebalo da birate ovog leta, možda će vam se dopasti izbor naše pevačice.

A pored priče o stilu, ovih dana u medijima se pojavila vest da je navodno Milica Pavlović u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. Znamo da  pevačicu godinama niko nije uspeo da uslika ni sa jednim momkom, pa je ova situacija iznenadila sve.

Pročitajte još: "Gospodin..." Izjava Dženifer Aniston o Bredu Pitu zaintrigirala je mnoge (VIDEO)

Povezani su na osnovu fotogrfija sa istih mesta, a Milica je nekoliko puta vreme provodila u Crnoj Gori.

Niko od njih dvoje još uvek se nije oglasio da potvrdi ili demantuje navode da su u emotivnoj vezi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.