· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Princ Čarls javno progovorio o unuci Lilibet Dajani

Princ Čarls prvi je put na jednom javnom događaju komentarisao rođenje svoje unuke Lilibet Diane

1623265176_Depositphotos_45175833_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Nedavni dolazak na svet drugog deteta princa Harija i Megan Markl udarna je vest širom sveta. Rođenje Lilibet Diane bi, po nekim prognozama, moglo da izmiri sukobljene strane britanske kraljevske porodice. Ali otkako su se porodični problemi izneli u javnost, a čemu je prethodila i tzv. afera "Megzit", čini se da su se već zamršeni odnosi još više zakomplikovali i da su pomenute prognoze izuzetno optimističko predviđanje.

Kako su događaji povezani sa porođajem Megan Markl potisnuli porodične razmirice, tako je nastao prostor za "spuštanje lopte", pa se čini da je Čarls postao voljan da skorašnji napad ostavi po strani, makar privremeno.

U prilog tome ide i objava koja je usledila po rođenju Harijeve i Meganine naslednice.

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA upoznala bebu LILIBET na neobičan način

Princ Čarls o unuci Lilibet

- Čestitke Hariju, Megan i Arčiju na rođenju malene Lilibet Diane. Želimo im sve najbolje - objavljeno je tada na profilima društvenih mreža princa Čarlsa i njegove supruge Kamile.

A da su u pitanju iskrene čestitke, a ne nužna pravila ponašanja plemića u javnosti, govori i skorašnje Čarlsovo osvrtanje na novopridošlu unuku.

- Razvoj tehnologije električnih vozila vitalan je za održavanje zdravlja našeg sveta za buduće generacije, a to je nešto što sam osvestio tek danas, nakon što sam nedavno postao deda peti put - rekao je prilikom posete BMW-ovoj fabrici automobila, piše People. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.