Oglas
· · Komentari: 0
VIP

UDALA SE GOCA TRŽAN: Pevačica ponovo izgovorila sudbonosno "da", ali ovoga puta nije nosila VENČANICU (FOTO)

Goca Tržan i Raša Novaković napravili su crkveno venčanje.

1626521818_GOCA.png
Foto: Printskrin/Instagram/gocatrzan
Oglas

Pevačica Goca Tržan i njen izabranik, bubnjar Radomir Raša Novaković venčali su se u crkvi.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila video-snimak iz crkve, a vest o venčanju iznenadila je mnoge, s obzirom da je Goca uspela da sakrije ovu informaciju od medija.

Pročitajte još: Slike Goce Tržan ZAPALILE Instagram! Uživala na plaži BEZ GORNJEG DELA kupaćeg kostima (FOTO)

Mlada je umesto venčanice bila u belom elegantnom odelu, dok je mladoženja nosio tamni smoking.

Foto: Printskrin/Instagram/daniboracheva

Podsetimo, Goca i Raša venčali su se 2015. godine, a sada, nakon šest godina braka, rešili su da se zakunu na večnu ljubav i u crkvi.

Pre bubnjara pevačica je bila udata za Ivana Marinkovića, sa kojim ima četrnaestogodišnju ćerku Lenu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas