· · Komentari: 0
VASPITANJE

Kejt Midlton je "AUTORITATIVNI RODITELJ": Kraljevići mirni kao bubice! (FOTO/VIDEO)

Često se divimo Kejt Midlton zbog toga kako se njena mala deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis ponašaju u javnosti.

1626702912_kejt.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/Royal Family

Većina roditelja se moli da se njihova deca ponašaju najbolje što se ponašaju u javnosti. I vojvotkinja od Kembridža nije ništa drugačija kada su u pitanju njeno troje dece princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis.

Pročitajte još: Prijanka Čopra napravila skandal na Vimbldonu: "Zapravo sam u neverici zbog takvog nedostatka manira i vaspitanja"! (FOTO/VIDEO)

Zapravo, Kejt ima dodatni pritisak zbog svih kamera koje prate njenu porodicu kad god se pojave u javnosti. Prema rečima jednog stručnjaka za roditeljstvo, Kate je „topla i osetljiva mama“.

Tapkanje po glavi

Na venčanju svoje sestre Pipe 2017. godine, Kejt je viđena kako stavlja ruke na glavu princa Džordža nakon što se činilo da je počeo da se ponaša nevaljalo. Takođe je viđena kako govori Džordžu, Šarlot i ostalim malim deverušama da „šššš“ čim uđu u crkvu.

Spuštanje na njihov nivo

Kada razgovara sa decom, Kejt se često saginje do nivoa očiju svoje dece. A autorka roditeljstva Martina Merser kaže da je ovo važno jer pokazuje da se ne izdiže nad detetom.

"Ona shvata važnost toga da treba biti na nivou dece i ne uzdizati se nad njima. Ovo je trend u poslednjih nekoliko decenija, jer su psiholozi objasnili da ima mnogo koristi. Uklanja strah od roditelja dok koristi kontakt očima i povezivanje sa detetom na njihovom nivou."

Podignut prst

Kada je princeza Šarlot 2017. godine imala mali napad besa dok je bila na aerodromu u Hamburgu, Kejt je brzo raširila situaciju. Kleknula je do nivoa svoje ćerke, mirno razgovarala s njom i podigla prst. Dr Rebeka je rekla: "Ovo pokazuje čvrstinu i toplinu - niti nasmejano niti besno."

Pročitajte još: Srce da se stegne! Ispovest majke Ejmi Vajnhaus o poslednjem susretu i trenutku kad je saznala najgore! (FOTO)

Nikad se ne boj da pokažeš naklonost

Iako Kate brzo pokazuje disciplinu ako je potrebno, ni ona ni Vilijam se ne boje da pokažu ljubav prema svojoj deci. Prošle nedelje, princ Džordž je viđen kako grli mamu i tatu i divlje slavi sa njima kada je Engleska postigla rani gol u finalu Evro 2020. protiv Italije na Vembliju. Kasnije su viđeni  kako teše svog najstarijeg sina nakon što je Engleska izgubila nakon izvođenja penala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.