Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Oglasio se sin Britni Spirs, ne želi da je vidi dok ne ozdravi: Pop zvezda mu odmah odgovorila (FOTO)

Britni Spirs je žestoko odgovorila na najnovije izjave svog sina Džejdena (15) da je njeno psihičko zdravlje narušeno i da će biti potrebno mnogo vremena da se njihovi odnosi poboljšaju

1662124757_8123246a034f8a203ca9176ad384149431638deb.jpg
Foto: Epa
Oglas

Džejden u intervjuu za ITV priznao da će "biti potrebno mnogo vremena i truda da se njegov odnos sa majkom poboljša.

- Samo želim da psihički bude bolje. Kada bude bolje, želim da je vidim ponovo - rekao je.

Pročitajte još: Aleksandra Ambrosio elegantna na Filmskom festivalu u Veneciji: Pokazala kako da nosite mini haljinu, a izgledate svedeno (FOTO)

Četrdesetogodišnja pop zvezda je odmah odgovorila na društvenim mrežama i pre svega poručila sinovima da ih mnogo voli, izvinila im se za sve i objasnila zašto objavljuje fotografije kakve objavljuje, jer smatra da u 40. godini ima pravo na to, pogotovo kao žena kojoj je 13 godina sve bilo zabranjeno.

Svom sinu je poručila da je bolje da uzme knjigu u ruke pre nego što počne da priča o njenom intelektu i psihičkom stanju.

Ipak, najoštrije zamerke je imala na račun njihovog oca, svog bivšeg muža Kevina Federlajna optuživši ga da svakodnevno puši travu i da je licemer koji nije imao posao 15 godina.

- Trudim se da budem najbolja osoba koja mogu da bude. Nadam se će moja deca jednog dana razumeti moje poteze - napisala je u dugačkom pismu na društvenim mrežama.

- Svom sinu Džejdenu šaljem svu ljubav sveta. Moja ljubav prema deci nema granica i duboko me rastužuje što je rekao da nisam ispunila njegova očekivanja kao majke. Možda ćemo jednog dana moći da se pogledamo i da popričamo otvoreno.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas