Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Ambrosio elegantna na Filmskom festivalu u Veneciji: Pokazala kako da nosite mini haljinu, a izgledate svedeno (FOTO)

Aleksandra Ambrosio je izgledom u Veneciji dala savršenu ideju za nosenje mini haljine

1662035915_profimedia-0718257616.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Aleksandra Ambrosio, slavna brazilska manekenka, deo leta provela je i u našoj prestonici, nakon čega se vratila u Ameriku, a sada je ponovo na evropskom trlu.

Venecijanski filmski festival počeo je sinoć i trajaće do desetog septembra, a crvenim tepihom proći se brojne poznate ličnosti. Jedna od njih je i manekenka Aleksandra Ambrosio.

Pročitajte još: Sanja Kužet u CRVENOJ haljini: Voditeljka postavila novi modni trend i otkrila TAJNU svog izgleda (FOTO)

Već tokom prvog dana privukla je veliku pažnju pažljivo biranim stajlinzima. Tokom dana manekenka je fotografisana u čipkanoj mini haljini bele boje, na nogama je imala takođe bele sandale sa visokom potpeticom, popularan model sa kaišićima koji se vezuju oko zgloba. Celokupan izgld zaokružila je bež, mini torbicom i elegantnim belim sakoom prebačenim preko ramena.

Foto: profimedia

Aleksandra je ovim odabirom pokazala da mini haljina može da izgleda izuetno svedeno ukoliko joj dodate blejzer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas