Oglas
· · Komentari: 0

KATASTROFU MOŽE IZBEĆI SAMO NA JEDAN NAČIN: Britni Spirs se razvodi, muž spreman da je uništi ako ne ispuni ovo

Britni Spirs se razvodi, evo šta je uzrok po navodima muža Sema Ešgariija...

1692261597_profimedia-0797692223-Britni-i-muz-NASLOV.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Britni Spirs (41) i Sem Ašgari (29) se razvode posle 14 meseci braka, a među njima je došlo do "svađe nuklearnih razmera" kad je pevačici muž prebacio da ga vara. Zasad još nije poznato da li je priča o preljubi tačna.

Sem je već napustio kuću, a Britni je fotografisana bez burme. Prema najnovijim vestima, očekuje se buran razvod, jer je Sem najavio tešku ucenu.

Glumac i nekadašnji fitnes instruktor slavne pop princeze preti da će "otkriti javnosti ekstremno skandalozne informacije o Britni ukoliko ne dobije odgovarajuću sumu novca", prenose strani mediji.

Sem i Britni su zajedno od 2016. godine, a prosidba je pala u septembru 2021. godine. Međutim, advokat pevačice se pobrinuo da se pre venčanja potpiše predbračni ugovor za koji kažu da je "čvrst kao stena".

Procena je da imovina pevačice vredi oko 60 miliona dolara, a već plaća redovnu alimentaciju bivšem mužu Kevinu Federlinu. NJih dvoje su se rastali 2006. godine, posle dve godine braka. Kevin je dobio starateljstvo nad njihova dva sina Šona Prestona (17) i Džejdena Džejmsa (16).

Podsetimo, Britni je planirala dete i sa Semom, njih dvoje su u aprilu objavili da je trudna, ali je pevačica izgubila bebu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas