Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE I LJUBAV

ČETIRI horoskopska znaka će se zaljubiti ovog LETA, a jedan će se RAZVESTI zbog nove VEZE

Ove godine će karijeru graditi Ovan, Bik, Vaga i Strelac, neki horoskopski znaci će učiti,drugi rešavati probleme iz prošlsoti, a treći će se zaljubiti!

1593495556_a-couple-of-1694334_1280-5efad004151dd.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Leto je vreme za ljubav, susrete, strast i romantiku. Različiti znaci drugačije doživljavaju leto, a proverite šta će se vama dešavati.

Pročitajte još: Mislite da se partner POIGRAVA sa vama? Nema sumnje ako je neki od ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Ovan i Bik će ovo leto iskoristiti za karijeru i to im je mudra odluka. Ova dva znaka pokušavaće da iz prethodnih, propuštenih meseci izvuku maksimum. I uspeće u tome.

Rak

Rakovi su porodični ljudi, uvek spremni za ljubav. Sada je pravo vreme da se prepustite  strastima, pa se slobodno "bacite u lov". Venera, boginja ljubavi, je počela da se kreće direktno i 7. avgusta ulazi u vaš znak. Šta to znači?

Ovo leto vam donosi pravu osobu za vas!

Da je ovo leto u kojem ćete se strasno zaljubiti, a 3. avgusta razočarati, ali ubrzo rešiti nesporazum i, na kraju, ćete završiti u toplom zagrljaju rpave osobe.

Blizanci i Rak su puni energije i trebali da je iskoriste za učenje nekog novog posla, čitanje knjiga, obrazovanje i obogate svoju ličnost na neki način.

Biće strasti za mnoge Foto: Depozitfoto

Devica

Uvek spremna za zabavu Devica će ovo leto "potrošiti" na flert, afere, osvajanje ljudi, prevaru sa kolegama,na sve što podrazumeva ljubav, seks, zavođenje, pa i romantiku. Ovo će biti nezaboravno leto za vas, a i sve ostale koji ga provedu sa vama.

Flertovaćete celo leto, a onda ćete se zaljubiti!

Vodite računa, jer će vam sudbina dovesti zanimljivu osobu koja će, na početku, izgledati kao flert, a onda će se razviti poseban odnos kojiće trajati godinama.

Pročitajte još: Izdržite do JUNA, jer počela je da vlada VENERA: VEZE će se prekidati i pojaviće se BIVŠE ljubavi, a mnoge će zbog KREDITA boleti glava

Vaga će se čitavo leto osećati umorno i tražiće vreme za sebe.

Škorpija će ga, pak, provesti na iglama, u neizvesnosti i samo ukoliko dođe do samospoznaje završiće ga u plusu. Naime, sve se promenilo i škorpija je jedan od retkih znakova koji to ne uviđa, a osoba koja ima problem nije rasppoložena za ljubav.

Ribe će biti neodoljive Foto: Depozitfoto

Strelac

Ne zanemarujte činjenicu da su vam se ove godine zvezde uskladile na polju ljubavi i to morate da iskoristite. Ipak, da bi uplovili u srećnu vezu prvo mroate da raščistite postojeću, zar ne? Da li je veza u kojoj ste sada ona prava?

Strelcu predstoji sudbinski susret koji ne sme da propusti.

Kada Venera uđe u znak Rak, a to će se dogoditi u avgustu, pojaviće se osoba koja je vredna vaše pažnje. Nemojte da je izgubite, jer ćete se zaljubiti do besvesti. Ovakva prilika se retko pruža i ako ostanete u osrednjoj vezi i ne prigrabite sudbinu, kajaćete se  čitavog života. Jer, ova osoba je ona prava!

Jarac uvek pronađe način da sebi nađe posao u tome će uspeti i ovog leta. Osim rkatkim avantura neće se dogoditi ništa zanimljivije.

Vodolija je skoncentrisana na posao i sa takvim mislima ne izgleda privlačno ljudima koje sreće. Trud će se se, na kraju, isplatitil

Pročitajte još: DVA horoskopska znaka su INTELIGENTNIJA od svih ostalih! Proverite da li ste to baš vi

Ribe

Došlo je vaših pet minuta. U svakom smislu. Proleće ste proveli sami i sada ste spremni za zanimljive susrete. Da bi se to dogodilo mroate da izađete napolje i vedrog osmeha krenete u osvajanje. Leto vam prija, ali tako će biti do sredine avgusta, a onda se ponovo sve zahuktava, što vama uopšte ne odgovara.

Ne ulećite u avanturu sa prvim, jer pravi tek predstoji u avgustu!

Dakle, zračićete tokom jula i avgusta i iskoristite taj period tako što ćete pronaći romantičnu osobu, a ne nekog ko je željan kratke letnje strasne avanture. Ne hvatajte se za prvu osobu, jer će se mnogi pojaviti i odaberite mudro!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas