OVAKAV POSNI PODVARAK JOŠ NISTE JELI: Starinski recept za najukusnije jelo
Obično se sprema sa krmenadlama ili suvim mesom, ali ako napravite posni podvarak sa ribom napravićete najukusniji posni specijalitet.
Obično se sprema sa krmenadlama ili suvim mesom, ali ako napravite posni podvarak sa ribom napravićete najukusniji posni specijalitet.
Uz nekoliko jednostavnih smernica prženje ribe će biti lak posao, a rezultat je odličan ukus bez masti na tanjiru
Važno je da znate koju vrstu da kupite
Ishrana monaha sa Svete Gore zasniva se na jednostavnosti i duhovnoj disciplini. Otkrivamo koje 3 namirnice jedu svakog dana i šta strogo izbegavaju – u tome je tajna ukusa i duhovnog balansa.
Svi znamo tog prijatelja koji nikad ne zapne, koji je rođen pod srećnom zvezdom. Astrologija objašnjava zašto neke duše imaju nevidljivu zaštitu – i ta misterija krije se u dva znaka.
Stanovnici Japana imaju najnižu stopu srčanih udara na svetu iako imaju sličan problem sa krvnim pritiskom i holesterolom kao i stanovnici zapadnih zemalja.
Čorba od oslića sa povrćem je vrlo lagana i ukusna
Najbrži način za pripremu ribe je prženje
Horoskopski znakovi sa sobom nose posebne karaktere
Losos važi sa vrstu ribe koja daje našem organizmu puno korisnih stvari, međutim, ljudi jedna vrtsa koja mnogo manje košta, priža još veće blagodeti ljudskom telu.