Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 20. septembar 2023. godine: Ribe očekuje dobra ponuda za posao, a Vodolije susret sa osobom iz prošlosti

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i kako će vas služiti zdravlje

1695190896_shutterstock_2079763636--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Detalje o poslovnom projektu koji će zahtevati vaše maksimalno i od koga mnogo očekujete, saznajete u popodnevnim satima. Preko posla možete da upoznate i nekoga ko će vas zaintrigirati na prvi pogled, moguće Strelca ili Vagu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prepodnevni časovi donose mogućnost konflikta sa emotivnim partnerom. Sa Mesecom u Strelcu, u astrološkoj kući finansija, u popodnevnim satima, možete da ostvarite zaradu preko posla sa strancima. Osoba koja vam se dopada, malo toga otkriva o sebi.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca koji upravlja vašim finansijama, otvara vam mogućnosti da realizujete neke svoje kreativne zamisli, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Mogući su neplanirani troškovi. Emotivni partner ima predlog u vezi sa zajedničkim životom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkoj kući posla, razmišljate o pokretanju saradnje sa strancima. Emotivni susret sa jednim vodenim znakom, može rezultirati manjom krizom u međusobnim odnosima. Provodite više vremena sa prijateljima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Oslonite se na vašu intuiciju u prepodnevnim satima i na poslovnom i na ljubavnom planu. Ako planirate usavršavanje u inostranstvu ili putovanje, popodne ćete biti u prilici da o tome razgovarate sa nekim Strelcem. Izbegavajte slatkiše.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, u prepodnevnim satima razrađujete detalje isplativog dugoročnog projekta. Imate pordšku jednog Lava. Romantični Rak ili uporni Bik žele da vam pokažu svoju naklonost. Izbegavajte alkohol.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prepodnevni deo dana obećava uspeh i uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Poslepodnevni sati donose vam susret sa Strelcem, na nekom kraćem putu ili večernjem događaju. Povedite više računa o finansijama.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u vašem znaku, prepodne donosi vam kontakte sa strancima, a ulazak Meseca u Strelca, u popodnevnim satima, donosi vam zaradu, preko kupoporodaje nekretnina ili uređenja enterijera. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaša kreativnost izaziva zavist nekih osoba na poslu. Pred vama su izazovne poslovne šanse, koje vam mogu doneti uvećanje prihoda. Poslušajte savet jedne Vodolije. Voljena osoba očekuje da posvetite više pažnje njegovim željama i potrebama.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Obratite više pažnje na to kome pričate o svojim ideajama i planovima, ako ste decembarski Jarac. Mesec u astrološkom polju ograničenja, u popodnevnim satima donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Dopada vam se jedan Bik.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju u prepodnevnim satima, ako se bavite nekretninama, građevinskim radovima, turizmom. Poslušajte savet jednog Strelca. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, želi da vas vidi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko astrološkog polja kontakata sa strancima i putovanja, u prepodnevnim časovima, može vam doneti ponudu za isplativ poslovni aranžman. Popodnevni razgovor sa jednim Bikom donosi vam rešenje poslovnog problema. Izbegavajte alkohol.

BONUS VIDEO:

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas