Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 22. APRIL: Bik treba da povede računa o troškovima, raka očekuje zanimljiv susret

SAZNAJTE šta vam Mesec u Vagi donosi za ponedeljak 22. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1713771781_shutterstock_2404846591.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Vage, znaka partnerstva, praveći opoziciju sa vladaocem vašeg znaka Marsom, što vas podstiče na akciju, ali vam donosi i probleme zbog posesivnosti voljene osobe. Slobodne Ovnove očekuje susret sa Vodolijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Vagi obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i novca, zbog čega bi trebalo dapovedete više računa o troškovima. Slučajan susret sa vodenim znakom može da preraste u nešto ozbiljnije.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim subjektivnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Budite oprezniji tokom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Upoznavanje sa Ovnom preko interneta.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju privatnog života donose vam trzavice i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Pozicija Marsa, vladaoca vašeg ljubavnog života, slobodnim Rakovima nagoveštava susret sa umetnikom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u izazovnom aspektu sa Merkurom čini vas sklonim subjektivnim procenama, a samim tim i nelogičnim odlukama. Poslovna saradnja sa emotivnim ili poslovnim partnerom donosi vam uvećanje prihoda. Provodite više vremena u prirodi.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, obrazuje loš aspekt sa Mesecom, zbog čega vaše odluke mogu biti rukovođene osećanjima, umesto razumom. Romantični susret sa Škorpijom na putu ili predavanju. Promenite način ishrane.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće ličnosti i pravi napet aspekt sa retrogradnim Merkurom i vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa ljubavnim partnerom. Poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam nesporazume sa emotivnim partnerom, zato što provodi previše vremena na poslu. Slobodne Škorpije mogu da upoznajku nekoga ko često putuje zbog posla. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, donosi vam poznanstvo sa osobom koja radi u medijima, marketingu, IT sektoru. Klonite se nepotrebnih troškova i pazite šta potpisujete.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na vaše finansije, ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Promenite način ishrane.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u Vagi pravi napete aspekte sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, što utiče na odlaganje dogovora o saradnji sa partnerima iz inostranstva. Situacija je nešto bolja na emotivnom planu voljena osoba vam sprema iznenađenje.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, upozorava na oprez sa finansijama. Voljena osoba pokušava da vam pomogne da donesete odluku u vezi sa jednom poslovnom ponudom. Više šetajte.

Novosti 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas