· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 12. APRIL: Lav gubi prijatelja, Bik novac, a Vodoliji stižu loše vesti

Jarac stvara neprijatelje među ljudima od kojih zavisi.

OVAN

Mnogo energije trošite da savladate tenziju koja vas je obuzela. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Na kraju, uspešno pronalazite način kako da se rešite svega što ne pripada vama. Ne bežite od obaveza.

Ovanovi, ne bežite od obaveza. Bik ima finanasijske brige, a Blizanci budite strpljivi.

BIK

Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rešenje vi nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu.

BLIZANCI

Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

Pročitajte još: URAN donosi istorijske promene, od juna sledi razrešenje, a u decembru svet više neće biti isti

RAK

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, jako važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

Raka pritiskaju rokovi, Lav prekida prijateljstvo, a Devica ceni pogrešne ljude.

LAV

Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog tenziranja završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični uvideli biste da je vaš stav prestrog i tvrdoglav.

DEVICA

Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

Pročitaje još: NEVEROVATNA priča o ambasadoru Mijatoviću: Kako je vidovnjakinja u Londonu PROREKLA zlu sudbinu SRPSKOG KRALJA

VAGA

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

Vaga ima podršku prijatelja, a Škorpija bi da menja radno mesto, ali...

ŠKORPIJA

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

STRELAC

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Na žalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

Pročitajte još: Otkriveno kako su nastale piramide? Na isti način dogodilo se nešto i na Tibetu, a o tome postoji strogo čuvan SNIMAK

JARAC

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

Jarac ne sme stvara neprijatelje i ulazi u sukobe. Vodolijama stižu neprijatne vesti. Ribe brinu.

VODOLIJA

Dan je obeležen neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, pa vaše probleme rešavaju nepoznate osobe.

Pročitajte još: Godina uvek počinje OVNOM: Upoznajte najenergičniji znak u horoskopu

RIBE

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.