· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 18. APRIL: Škorpija je na ivici raskida, a Bik je na rizičnom putu ka PREVARI

I Devicu očekuju ljubavne muke!

OVAN

Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

Ovan treba dobro da razmisli, Bik je na putu ka švaleraciji, Blizanci će dobiti čudne vesti.

BIK

U krugu radne sredine ističe se osoba koja vam je naročito interesantna. Ta pažnja koju joj poklanjate nije samo profesionalna već se, na mala vrata, u vaše misli uvlači ideja da ljubav i posao mogu zajedno. Ne zalećite se, druga strana ne misli isto.

BLIZANCI

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

RAK

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je za vas posao životna važnost, preterano se udubljujete i pravila igre upotrebljavate u odnosima s ukućanima. Jedan član porodice može biti jako nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

Rak je nezadovoljan, Lav ne zna šta će sa sobom, a Devicu očekuju ljubavni problemi.

LAV

Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta biste s sobom. Večna potraga za skladom može se pretvoriti u agoniju hroničnog nezadovoljstva, ako se na vreme ne zaustavite. Boravak napolju, druženje s bliskim ljudima i lagana šetnja, biće dovoljni za opuštanje.

DEVICA

Na pomolu su ljubavni problemi. Trud, koji ste uložili u odnos s voljenom osobom, kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Dajte sebi rok do kada ćete čekati, nakon toga reagujte. Ovo prividno odlaganje moglo bi da spasi vezu.

Pročitajte još: Kako je deliti život sa Vagom ili Bikom? Sa Ovnom je zabavno, ali Jarac plaća račune!

VAGA

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj dnevni raspored i sve ćete postići.

Vage su pod stresom, Škorpije su na ivici raskida, Strelcu stiže račun koji ste zaboravili.

ŠKORPIJA

Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao poslednji čas da stvari postavite na svoje mesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbegnete mogući raskid, popustite a mišljenje zadržite samo za sebe.

STRELAC

Ignorišete finansijske probleme pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške.

Pročitajte još: Deca prema horoskopskom znaku: Jarca vodite kod bake, Strelca na put, a Vodoliju pustite na miru

JARAC

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

Jarčevi, ne zalećite se. Vodolije, dobićete pare. Ribe, raščistite lošu atmosferu.

VODOLIJA

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

Pročitajte još: Planete preporučuju putovanja: Blizanci idu u Tursku, Lav na Rtanj, a Škorpija u Albaniju

RIBE

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.