· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 2. FEBRUAR: Svi očekujte PROMENE, a Blizanci i lepo iznenađenje

Sve što se dugo gomilalo sada izlazi na površinu i promene su neminovne.

1612176225_woman-2498668_1280.jpg
Foto: Piksabej

OVAN

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Bik ostvaruje planove, a Ovnu stiže izenenađenje u vezi onog što je izgubio nadu.

BIK

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

BLIZANCI

Stiže podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne.

Raku se finansije stabilizuju.

RAK

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, na kratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umereni u hrani i piću.

Pročitajte još: Večeras je PUN MESEC i ples Venere sa Plutonom: Pogledajte u NOVČANIK i u partnera

LAV

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretvoriti u nesporazum.

Ne podležite pritisku ako niste sigurni!

DEVICA

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

VAGA

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Pročitajte još: RUSKI horoskop za 2021. Svetlane Klepše: Vage će nizati POBEDE, a jedan znak sigurno menja POSAO (2 deo)

ŠKORPIJA

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Strelac mora da se dokažem a Škorpija oseća da je neko ugrožava, a spas je u istrajnosti.

STRELAC

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

JARAC

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

Potreba za promenom dolazi zbog dubljih problema Jarca, a Vodolije ne povlačite se!

VODOLIJA

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vš{im povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

Pročitajte još: Ne poveravajte im se! Ovih 5 horoskopskih znakova NE MOGU da čuvaju tajnu

RIBE

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.