· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 7. MAJ: Lav dobija primamljivu ponudu, Ribe promene, a Bik će vikati "ŽIVOT JE LEP"!

Ovan ne sme da podleže atmosferi, neka se drži svog tempa.

OVAN

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, jako važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

Ovna pritiskaju rokovi, Blizance neko ugrožava, danas će Bik "poentirati"!

BIK

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

BLIZANCI

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Pročitajte još: Ko je gradio piramide na Tenerifama: MASONI ili mitski narod Guanča koji su ostavili mumije?

RAK

Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Neophodan vam je odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor.

Rak je umoran, Lava čeka lepa ponuda, Devici je pažnja usmerena na problem u porodici.

LAV

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste jako želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu.

DEVICA

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

Pročitajte još: Horoskop za maj: Ovna i Ribe čekaju promene na poslu, Jarca prava životna drama!

VAGA

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Vaga prebrzo odustaje, Škorpija ulazi u sukov, Strelca očekuju porodične napetosti.

ŠKORPIJA

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

STRELAC

Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brze nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko od vas nije računao.

Pročitajte još: Mesečni HOROSKOP: Zapamtite dva datuma 13. i 29. MAJ, jer sledi preokret na poslu, ali i vraćanje bivše ljubavi

JARAC

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

Jarac će doneti ponižavajuću odluku, Vodolija je sklona nervozi, a Ribama treba promena.

VODOLIJA

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa partnerom. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete poraženi.

Pročitajte još: Najbolji zavodnici u horoskopu: Vaga je neodoljiva, ali kada Lav osvaja pamti se ceo život!

RIBE

Sve što znate je to da vam je potrebna promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.