Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Kako stare horoskopski znaci: Ovan je kao vino, lav radi na sebi, a nećete verovati ko postaje FATALAN za suprotni pol

Ovi znakovi su kao vino, kroz vreme postaju sve lepši i privlačniji!

1620132938_Depositphotos_35251523_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ribe

U mladosti su povučene i žive u svom svetu. Kako vreme prolazi imaju više samopuzdanja i počinju da zrače drugom energijom, što ih čini neodoljive za suprotni pol. NJihove zamišljene, i na neki način tužne oči, postaju prave male varnice!

U mladosti povučene, u starosti zanimljive!

Pošto su sklone umetnosti dosta putuju i upoznaju se sa drugim kulturama i svo to znanje prenose kroz priču na druge ljude.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Ovan

U mladosti je dosta neodmeren i kao da ide glavom kroz zid. Zrele godine mu donose stabilnost i tada povlači ručnu i jako precizno zna kada i zbog čega reaguje. I dalje zadržava onu vatru u očima! Mudri su, ali im ostaje zauvek dečija radoznalost. Kada sazreju postaju odmereniji, ne reaguju na prvu loptu, štede energiju i niko ih više ne može povrediti!

Što stariji Ovan je neodoljiviji! Devica je kao mlada kruta, a kao iskusna puna smaopouzdanja.

Devica

U mladosti je dosta povučena, drži se naučenih paravila i nekako deluje kruto. Kada skupi sva iskustva i dobro ih posloži u svoje foldere, postaje oličenje pametnog i odmerenog čoveka koji zrači samopuzdanjem i lepotom uma. Postaje sigurna u sebe i pomalo se igra sa umovima ljudi.

Pročitajte još: Neverovatna tvrdnja ASTROLOGA: Sudbina može da se PROMENI! Kako? Odgovor leži u 12. polju natalnog horoskopa

Lav

Uvek radi na sebi! Pogotovo u maldosti. Poklanjaju pažnju svom unutrašnjem i spoljašnjem biću. Od rane mladosti koriste skupu i kvalitetnu kozmetiku i kada se sretnu sa svojom generacijom posle dugo vremena uvek je ista konstatacija: "pa ti ne stariš"! Takođe i njihovo obrazovanje i karijera je na zavidnom nivou. Svesni su sebe i to jasno i bez srama naglašavaju!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas