Oglas
· · Komentari: 0

Mart će im biti NAJSREĆNIJI mesec u godini: Dva horoskopska znaka koja očekuje vrtoglavi uspeh

Proverite da li ste među njima

1709647786_Foto-Shutterstock-horoskop-mart-sreca.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prvi mesec proleća doneće žive emocije i inspiraciju. Nebeski tranziti će vas podstaći da tražite, otkrivate, putujete i proučavate.

Astrolozi naglašavaju da će predstavnici dva horoskopska znaka biti veoma uspešni. Mart 2024. će biti pun divnih trenutaka, finansijskog blagostanja i velike sreće u ljubavi.

Vaga

Mart će biti prilika da se ojača za naredne mesece u godini. Važno je da ne ignorišete svoje kreativne impulse. Po prirodi ste inteligentni, emotivni i težite harmoniji u svemu. Ove osobine će vam pomoći da uspete na poslu. Ako se pojave problemi, moći ćete da ih pravilno rešite, pa čak i da dobijete bonuse od svojih šefova. Mart će biti mesec novih poznanstava, druženja, zajedničkih projekata.

Ali najveće promene će biti u vašem ličnom životu. Proleće će doneti romantiku – velike su šanse da upoznate ljubav svog života. Generalno, mesec će biti pun divnih i radosnih trenutaka, a vi ćete moći da uživate u ovom periodu, zaboravljajući na sve nevolje.

Ribe

Mart će biti najbolji mesec u godini. Očekuju vas putovanja, finansijski prosperitet i lude romanse. Vi ćete se nositi sa svim izazovima i moći ćete značajno da dopunite svoj novčanik. Naporan rad će vam konačno doneti veliku zaradu koju želite

Po prirodi ste osetljivi, misteriozni, a istovremeno i veoma kreativni. To je kreativnost koja će doprineti uspehu bez presedana. Nećete se sklanjati pred nedaćama, a vaša intuicija će vam biti vodič. Čak i ako naiđete na neke poteškoće, moći ćete brzo pronaći pravo rešenje. Promišljena ulaganja u profitabilne projekte biće uspešna. U martu ćete takođe imati nezaboravno putovanje. Ovo će biti dobra prilika da se opustite, steknete snagu za naredne mesece i pronađete ravnotežu u svom životu.

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas