Oglas
· · Komentari: 0

NAJŠARMANTNIJE PRIPADNICE ZODIJAKA: One su privlačne svima koji ih upoznaju

Pet horoskopskih znakova kojima niko ne može da odoli

1694778345_shutterstock_1902659704.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Dame rođene u pet horoskopskih znakova imaju poseban šarm i harizmu.

Žene u ovim horoskopskim znakovima neodoljivo su privlačne svima ko ih upozna.NJima je šarm uobičajena stvar, a svoje su magnetne privlačnosti itekako svesne. Žene koje su rođene u ovim znakovima jednostavno su neodoljive, i uvek se ističu u gomili.

Ovih pet znakova koji svakodnevno šarmiraju, a da ne moraju da ulažu poseban trud.

1. Ovan

Pripadnice ovog znaka zrače samopouzdanjem, što magnetski privlači sve oko njih. Žene Ovnovi zrače avanturističkim duhom što je upravo ono što privlači ljude željne uzbuđenja i spontanosti.

Osim što su neustrašive, one su vrlo tople i umiljate, pa lako očaraju sve oko sebe.

2. Lav

Kraljevski šarm  žena Lavica privlači pažnju gde god da se nađu, a njihova magnetska privlačnost lako ih stavlja u središte pažnje.

Uz magnetsku privlačnost koju vuku iz svog samopouzdanja, Lavice imaju veliko srce zbog čega se uz njih svi osećaju cenjeno.

3. Vaga

Žene Vage odišu šarmom koji ostavlja trajan uticaj na svakoga ko ih upozna. NJihova diplomatska priroda i urođena sposobnost stvaranja harmonije čine ih vrlo traženim u ljubavnom, kao i u prijateljskom smislu.

Vagin graciozan stav i istinsko zanimanje za druge čini ih neodoljivo šarmantnim i pristupačnim.

4. Škorpija

Žene Škorpije imaju primamljivu auru koja intrigira i fascinira one s kojima se nađu u društvu. NJihova magnetska ličnost snažno privlači ljude, posebno one željne razotkrivanja unutrašnjih tajni.

Tajanstvenost žene Škorpije doprinosi njenom šarmu i to je čini posebno privlačnom.

5. Ribe

Žene Ribe imaju kvalitet koji im omogućava da se povežu sa drugima na dubokom nivou. NJihova empatična i saosećajna priroda čini ih neverovatno šarmantima, pošto iskreno razumeju i brinu za one s kojima se susreću.

Sposobnost žene Ribe da učini da se drugi osećaju viđenim i shvaćenim ključ je njene očaravajuće privlačnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas