Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Danas je pomračenje SUNCA i 4 horoskopska znaka će promeniti život!

Danas je pomračenje Sunca, a udruženo je sa retrogradnim Merkurom i Neptunom!

1623317519_810a.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Na koga će najviše uticati pomračenje Sunca Pomračenje Sunca se dešava 10.6.2021 u 12:52 časova(podne) na 19. Stepenu Blizanca? Ovo pomračenje je udruženo sa retro Mekurom a tu mi parvi društvo i Neptun. To predstavlja laži, obmane, lažna uverenja....

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Pošto je Merkur planeta komunikacije vlada Blizancima, a Merkur su reči koji je u napetom aspektu sa Neptunom savet bi bio samo tiho i lagano bez preteranih reči. Povucite se u sebe i popričajte sami sa sobom. Pokušajte da vidite ko ste vi kada ste doslovno sami sa sobom. Bez prijatelja, partnera ,porodice , drugih ljudi..Tišina može biti jako jako glasna...

Znakovi koji će biti "prozvani" za ovo pomaračenje Sunca su: Blizanci, Strelčevi,Device i Ribe.

Blizanci

Vama ovo pomarčenje može doneti potpunu promenu svesti, odnosa, način razmišljanja i promenu u načinu komunikacije kao i promenu u načinu prihvatanja stvari oko vas. Bilo bi poželjno da nikako ne ulazite u oštriju komunikaciju sa šefovima, kolegama i prijateljima.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Strelčevi će se zaljubiti ili promeniti partnera. Blizancima se menja sve!

Strelac

Vama se ovo pomračenje dešava u polju partnersko emotivnih odnosa kao i poslovnih odnosa. Otvorite sve čakre kada su odnosi u pitanju. Određeni Strelčevi će promeniti odnos u partnerskim, bračnim i porodičnim odnosima. Oni koji su slobodni mogu da upoznaju ljubav preko posla čak i da uđu u poslovnu kombinaciju.

Devica

Vama se ovo pomračenje dešava u polju poslovnih odnosa. Biće velikih konflikta sa nadređenim, osobama od autoriteta i kolegama. To nemojte da shvatite tragično!

Devicama će pomračenje uticati na posao. Ribe će se seliti, menjati prostor.

Naprotiv, iskoristite kao šansu koju vam univerzum šalje i zajašite taj talas koji se zove promena radnog mesta. Imajte veru u sebe i bićete nagrađeni!

Pročitajte još: Koji horoskopski znaci će imati pare ovog juna? Vodolijama pada novac sa neba, a jedan znak neka se STISNE

Ribe

Vama se ovo pomračenje dešava u polju porodice. Mnoge Ribe će prodavati ličnu nekretninu, kupovati novu samim tim imaće i preseljenje. Neke će čak promeniti grad ili državu. Biće sukoba sa porodicom ali se to ne odnosi na vašu ličnu ljubavnu vezu/odnos/brak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas