Oglas
· · Komentari: 0

NJima će SEPTEMBAR promeniti život iz korena: Za ova 4 ZNAKA planete imaju poseban PLAN

Pogledajte da li ste među njima

1662458741_space-g0d3183a6d_1920.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Do kraja septembra ovi znaci mogu da očekuju najveće promene! Retrogradne planete za njih imaju poseban plan. Život im se menja iz korena! Premene su na ljubavnom i poslovnom planu kao i one unutrašnje duboke lične promene.

Ovan

Mora da nauči lekciji strpljenja. Jedino tako neće ulaziti u konflikt kada je posao u pitanju. NJegove namere su ispravne ali način na koji ih sprovodi izazivaju bes i nemir kod ljudi. Ako ne nauči lekciju može se desiti da poslovni život zaista doživi pad posle kog nema povratka.

Pročitajte još: Ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA septembar donosi veliki poslovni uspeh!

Lavovi

Treba da zastanu da spuste svoj ego i da shvate da su i oni zamenjivi! Ništa se ne podrazumeva u źivotu. Kako vam septembar vraća bivše ljubavi može se desiti da se zaigrate i da izgubite i jedno i drugo. Partner oseća promenu kod vas. Vi volite da sedite na dve stolice. Shvatite da ste zamenjivi!

Vage i Jarčevi

NJih očekuje životni uspeh na polju karijere. Ali ako svu svoju energiju usmerite na posao može vam se desiti da upadnete u emotivnu depresiju. Čoveku je potrebno i jedno i drugo. Polako obavite iskren razgovor sa sobom jer ako to ne uradite zvezde će to uraditi na surov način! Tada je buđenje bolno.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas