· · Komentari: 0
HOROSKOP DO 21. JUNA

OVA nedelja je KLJUČNA za sve znake, ali jedan MORA da pazi šta potpisuje

Vodolija izlazi iz lošeg perioda, bik i jarac dobijaju priznanje, a riba da prihvati ponuđene kompromise.

bird-1045954_1280.jpg
Foto: Piksabej

OVAN

Posao Najvažnije informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti. Morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Nemate dobre informacije, radie, ćutite  i pritajite se do kraja sledeće nedelje.

LJubav Voljena osoba vam ne pruža dovoljno pažnje, a ona vam je u ovom periodu preko potrebna. Previše ste zahtevni, pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvek čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Vraćanje u davno vreme nema smisla, jer je to nešto što treba zaboraviti.

Zdravlje Moguće su povrede.

Pročitaje još: DVA horoskopska znaka su INTELIGENTNIJA od svih ostalih! Proverite da li ste to baš vi

BIK

Posao Ako vaš način poslovanja uključuje neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već izvesno vreme.

Pred vama je dobar ugovor i dobitak.

LJubav Imate priliku da za sebe napravite malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate se da li je ova veza ono što želite. Preokupirani ste drugim problemima, pa ne primećujete da vaša voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje Problemi s kožom.

BLIZANCI

Ne preuzimajte sve na sebe

Posao Vaša direktnost nije prijatna drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite svoju maštu, jedna naizgled banalna ideja dugoročno može da bude "bingo" za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Bez obzira na to što je period, naizgled, povoljan, čuvajte se brzopletosti i impulsivnih odluka.

Krajem nedelje dobićete važnu vest o poslu.

LJubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob sa voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo, a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje Bolovi u leđima.

RAK

Posao Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku od osoba od kojih ste to najmanje očekivali.

Konačno ćete dobiti podršku, ali od osoba od kojih to niste očekivali.

LJubav Voljena osoba ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer je on taj ko vas bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Nesanica.

LAV

Posao Vreme je idealno za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ova nedelja može biti povoljna za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla da preraste u životnu.

Ovo je idealno vreme za istraživanje i učenje.

LJubav Usmereni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas promenljivo raspoloženje voljene osobe ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

DEVICA

Posao Ova nedelja vam donosi važna razrešenja, naročito ako ste imali neke zaostale troškove koje dosad niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet šefova.

Ova nedelja donosi važna razrešenja.

LJubav Prilično ste zahtevni, od partnera očekujete mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera bude stigao interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome.

Zdravlje Gorušica.

Za lavove je ovo idealno vreme za učenje Foto: Depozitfoto

VAGA

Posao Stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite je, jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da poplaćate sve što ste dosad odlagali.

Ne prihvatajte dodatni posao.

LJubav Prihvatate sve poslovne ponude, zbog čega previše vremena provodite radno. To vas prividno odvaja od partnera i donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, ovih dana je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom za koju ste čuli ranije.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Otkrijte emocije

Posao Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete u vezi s poslom. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Neočekivane promene će vas poremetiti.

LJubav Za vašu prirodu, previše ste se zatvorili, pa zbog toga može da vam promakne prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su vam do sada bile nepoznate. Navedite drugu stranu da potegne temu. Biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zavlje Prolazna malaksalost.

STRELAC

Posao Pravi je trenutak da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu i mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Pravi je trenutak da odbacite ljude i stvari koje vas usporavaju u napredovanju.

LJubav Postajete prenaporni voljenoj osobi. Vaše sitne provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

JARAC

Posao Sabirate utiske o proteklom periodu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Možete da očekujete i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

Sabirate utiske, a stiže i priznanje.

LJubav Korenitim promenama želite da dovedete svoj život u red. To vas može navesti na nesmotrene poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna može biti lako otkrivena.

Zdravlje Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Posao Ovih dana izlazite iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu - nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Prepuni ste energije, ali pazite šta potpisujete da vam se ne potkrade greška.

LJubav Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja preosetljivi ste, a to nije dobra atmosfera za nove početke.
Zdravlje Alergije.

Pročitaje još: Ovaj znak voli DRAMU, a važe za najbolje PRODAVCE MAGLE

RIBE

Posao Prihvatite ponuđene kompromise ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti možete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko vredite.

Prihvatite ponuđene kompromise.

LJubav Potreba za avanturom i romantikom vas može navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod ili romantična avantura.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.