· · Komentari: 0
ASTRO

Vage voze beo, a Škorpije CRNI auto. Šta kupuje LAV?

Koji automobil najbolje pristaje tvom horoskopskom znaku?

1618923910_car-3046424_1280.jpg

Ovan

On je nezavistan, vođa, predvodnik. Bira kola koja su sportska, brza, po mogućnosti crvene boje sa kojima može sve lagano da završi.

Pročitajte još: Četiri stvari morate uraditi dok je Sunce u BIKU, a prva je LJUBAV

Bik

Sigurnost i hedonizam jednako je Bik. Voli da se opušta u zelenim pejzažima i da je sa svojom porodicom, izbor može da bude i karavan.

Ovan traži praktičan, Bik porodični, Blizanci mali, a Rak voli da nasledi auto.

Blizanac

Lepršavi, opušetni, enrgični znak koji voli promenu.. Uvek negde žuri, ili zavšava 100 obaveza ili se viđa sa društvom, auto koji njemu znači je mali, energičan i brz sa kojim može lako da se uparkira.

Rak

To je emotivni i porodični znak. Na prvom mestu mu je sigurnost. Veoma često se kod Raka porodično vozi stari nasleđeni auto poput "bube" u perfektnom stanju.

Pročitajte još: Mesečni horoskop 1: OVAN neka uvuče rogove, Blizance će izdati voljena osoba, a Devica neka zaključa novčanik

Lav

Voli skupa i luksuzna kola i da kada ih vozi bude primećen. On voli i živi luksuz. Zna da zaradi novce i uvek će kupiti ozbiljan i skup auto. Izbor će uvek biti Mercedes.

Lav vozi luksuz, Devica gradski auto, Vaga beli i Škorpija crni.

Devica

Voli praktičan automobil za gradsku vožnju koji ne troši mnogo. Podrazumeva se da će biti savršeno održavan. Boja koju Devica voli je žuta.

Vaga

Pre svega je esteta koji, takođe, voli skupa kola pozantih brendova. NJemu je auto na neki način zavođenje i voli isto kao i Lav da bude primećen. Boja njegovog auta bi bila bela.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Škorpija

Mistika i svakako crn auto ili zagasite boje sa zatamljenim staklima. Ukoliko vidite crni BMW znajte da je u njemu Škorpija!

Strelac

Ne drži ga mesto, voli da putuje. U kola ne ulaže mnogi, njemu je to samo prevozno sredstvo od tačke A do tačke B. NJemu je smo važno da auto ima veliki prtljažnik.

Strelca baš briga dok se kotrlja, Jarac voli metalik kola, Vodolija oldtajmer.

Jarac

Poslovno skup i elegantan auto je njegov izbor. Kavlitetan, ali ne upadljiv. Jednostavnog dizajna u sivoj metalik boji.

Vodolija

Uvek drugačija od drugih, luda i nezavisna. Ne zanima je marka auta već samo da se "kotrlja" Voli oldtajmere.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Ribe

Sanjare o moru i belom pesku. Izbor su velika dugačka kola. Ako se sećate oldtajmera renoa "kornjača". - Ribu možemo zamisliti u takov automobilu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.