Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Sutra je pun mesec PRVI PUT u 2021. godini: Najviše će uticati na OVA 4 ZNAKA!

Pun mesec ove godine biće u znaku Lava, a očekuje nas u četvrtak, 28. januara.

1611745718_Depositphotos_42307587_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

U ovom periodu može doći do razotkrivanja intriga i tajni ili do neočekivanog priznanja osećanja od strane određene osobe.

Pročitajte još: Vernost prema horoskopskim znakovima: Škorpija najvernija, a jedan znak će vas posebno iznenaditi

Pored zbunjenosti, rusvaja i gužve, ovaj period doneće nam i hrabrost, motivaciju i volju da radimo na sebi. Ono što čini energija punog Meseca u Lavu je to da sve što nas trenutno zbunjuje uskoro će se raščistiti i postati kristalno jasno.

Period koji je odličan za nova ostvarenja!

Pored svega ovoga, ovaj dan će biti pun kreativnosti, ali i srećnih okolnosti. Ovo je dan pogodan za nove projekte, ideje, poslove.

Pročitajte još: Najlakša DIJETA na planeti: Pratite ritam ZEMLJE (2 DEO)

Delovanje ovog punog Meseca najjače će osetiti sledeća četiri znaka: Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. Ne strahujte, već iskoristite priliku!

Dakle, Lavovi smirite strasti i sagledajte situaciju sa svih strana pre nego što "planete".

Bikovi iskoristite energiju da iznenadite voljenu osobu.

Škorpije ne treba da posmatraju sve crno, već da pokušaju da iz svake situacije izvuku maksimum.

Vodolije će morati još malo da sačekaju, jer njihovo vreme tek stiže!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas