Oglas
· · Komentari: 0

POČEO JE PUN MESEC U VODOLIJI! Pripremite se za VRTOGLAVE promene: Ovnu sve ide na BOLJE, Bikovi nek stisnu pesnice - trebaće im!

Svi ćemo na neki način izaći iz svoje zone udobnosti! Kako će se ovaj pun Mesec odraziti na ostale znakove horoskopa?

1629131867_maras-i-baca.JPG
Foto: YoutubePrintscreen
Oglas

Pun Mesec u Vodoliji imamo od 22. avgusta 2021. godine, i to drugi pun mesec u ovoj godini. .

Prvi pun Mesec u Vodoliji smo imali u julu i on je bio početak, a sa ovim punim Mesecom imamo tako reći kraj, kraj odnosa, laži, oslobađanje, slobodnu volju!

Sve što smo započeli u Julu sada sa ovim Mesecom završavamo. Pomoći će nam da se oslobodimo svega suvišnog, daje nam slobodu da krenemo napred, više nemamo teret na leđima.

Vodolija je sama po sebi buntovna, ne voli laž i ograničenja

Jasno i precizno vidimo stvari i više nema laži zato što istina pobeđuje. Pošto je pun Mesec u Vodoliji, stare stvari sagledavamo na drugačiji način, takođe će nam dati vetar u leđa da počnemo da radimo nove inovativne stvari za koje možda u ranijem periodu nismo imali hrabrosti.

Ovan

Pun Mesec vam donosi oslobađanje na duhovnom nivou. Raščišćavanje sa prošlošću. Slede promene što se posla tiče koje idu na bolje.

Bik

Promene koje dolaze, neće biti lake. Sukob sa autoritetom ili sa muškarcem koji može da bude otac, suprug ili emotivni partner. Jake i grube reči slede pa bi bilo najbolje da se primirite i da ne trošite energiju i da izbrijite do 10!

Blizanci

Donosi vam lepe promene, vezane su za karijeru ili promene vezane za inostranstvo -otvara vam se mogućnost da promenite zemlju ili da preko posla sarađujete sa strancima što će doneti putovanja.

Rak

Vi nećete imati velike promene. Sve stari idu svojim tokom. Ovaj pun Mesec vam na neki način donosi mir je se sve dešava po redosledu bez promena.

Lav

Pun Mesec vam donosi promene koje ćete osećati cele godine.Promene se odnose na svaki segment vašeg života ljubav, karijera, porodica i zdravlje. Bićete iscrpljeni i nećete imati koncentraciju. Bilo bi dobro da se posvetite sebi i da budete potpuno iskreni u vašim ličnim razgovorima.

Devica

Vama se ovaj pun Mesec dešava u 6 kući a to je kuća zdravlja. Bilo bi lepo kada bi poveli više računa o svom mentalnom zdravlju jer vam ovaj pun Mesec može doneti psihičku krizu i napetost.

Vaga

Vama slede promene kada su navike u pitanju i ljubavni odnosi. Sami ćete uvideti koje su to navike koje vam zdravstveno smetaju i tu radite oštar rez. Kada je ljubav u pitanju veze koje su na klimavim nogama sada pucaju i kroz prekid te veze vi nalazite lični balans.

Škorpija

Vama se promene dešavaju u karijeri i ljubavi. Karijera kreće velikom promenom na bolje. Sledi i uvećanje finansija. Što se ljubavi tiće tu ste napeti i to vam utiče na psihu pa ćete u vereme punog Meseca biti psihički napeti i rastrojeni.

Strelac

Vama će na ispitu biti prijateljstvo. Tu dolazi do reza. Tačno će se iskristalisati ko su vam prijatelji a ko ne. Lažna i površna prijateljsva završavate.

Jarac

Promene vezane za posao. Predstoji vam buđenje koje će vam doneti snagu da promenite posao. Slobodno to uradite jer sa tim potezom vi ulazite u potpuno novo okruženje i finansije vam se drastično povećavaju što vam daje samostalnost a to je vama od presudnog značaja.

Vodolija

Vama ovaj pun Mesec budi jake emocije. U vama se javlja potreba da sve stvari pogotovo kada su emotivni odnosi u pitnju raščistite i da jasno kažete svakom šta mislite. Ta velika količina jakih emocija može dovesti do isto tako do jakog emotivnog pada pa bi bilo najbolje da što više vremena provodite u prirodi i da se opuštate jer posle ovakvih razgovora vama je potrebno punjenje baterija.

Ribe

Vama ovaj pun Mesec donosi jaku intuiciju. Dešava vam se u 12 kući koja je kuća podsvesti. Promene će biti psihološke prirode i sada ćete imati snage da sve što vam smeta izbacite iz sebe i da napravite novi korak u životu bez straha i ograničenja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas