· · Komentari: 0

Tri horoskopska znaka koja NAJČEŠĆE BUDU OSTAVLJENA: Oni teško opstaju u dužim vezama

Astrolozi smatraju da neki horoskopski znaci najčešće budu ostavljeni

1680336148_shutterstock_532276495.jpg
Foto: Shutterstock

Ova tri znaka baš nemaju sreće u ljubavi jer njihov karakter mnogi ne mogu da podnesu!

Po astrološkoj statistici, ova tri znaka su najčešće ostavljali partneri, a ovo su razlozi.

Rak

Rakove partneri najčešće ostavljaju zbog velike doze melanholije, sete i tuge koju emituju.

Partneri ih često optužuju da kvare raspoloženje, te ne mogu da se nose sa pesimizmom koji emituju. Naročito su pesimistični kada se govori o budućnosti.

I zaista, Rak, ukoliko ne kontroliše te svoje porive, a koji proističu iz ogromne sentimentalnosti, jako teško mogu da se suzdrže od toga da svoju okolinu ne motivišu da postane jednako pesimistična, a tada najpre strada onaj ko je najbliži, a to je emotivni partner.

Čak i da za partnera imaju osobu koja je najoptimističnija ili najveselija na svetu, čak će se i ona umoriti od "upijanja" tuge koju emituju rakovi.

Devica

Najčešće su dva razloga zbog kojih Device bivaju ostavljene. Prvi je zanovetanje koje mogu da sprovode, veoma svesno.

Uvek postoji nešto što im ne odgovara, stalno će imati komentar koji drugi, a naročito partner moraju da „progutaju“.

Ako se ne kontrolišu, mogu ići za partnerom po ceo dan i samo kritikovati, što ume da bude veoma frustrirajuće.

Na to sve, treba dodati i da često džangrizaju! Ovo ponašanje može da bude jako problematično, jer niko ne džangriza toliko provokativno kao oni.

Drugi razlog je samoljublje, narcisoidnost, ali i uzvišenost, jer se oni osećaju kao neko ko je daleko iznad drugih u svakom smislu. Stav „dive“ koja će celokupno okruženje, pa i emotivnog partnera gledati kao biće niže vrste, uticaće da Device budu ostavljene.

Blizanci

Energija koja često pretenduje da ode u ekstrem bitno utiče na to da budu ostavljeni.

Da se to ne bi dogodilo, bitno je da Blizanci nauče da se suzdržavaju, i to ne na način da konstantno glume ili da više ni sami ne znaju šta žele, već da istinski utiču na sebe, kako bi se promenili i kako bi sve uspelo da dođe na svoje mesto.

Kasnije bi uspeli da koordiniraju svojim euforijama, na način da to ne ometa njihovog emotivnog partnera, zbog čega bi stanje bilo daleko bolje, a sama emotivna veza održiva.

Ključni problem je u tome da njih partneri ostavljaju u poodmakloj fazi veze, kada zapravo „mere“ da li će sa njima učiniti neki korak više ili ne, pa zbog toga Blizanci moraju svoju energičnost da smire još u ranim fazama emotivne veze, ako bi želeli da ovo statističko pravilo anuliraju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU