Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Venera u Marsu donosi STRASNE ljubavi, a veza koja se do 14. aprila započne biće PRAVA

Venera je u Ovnu i tu će se zadržati do 14. aprila. Venera pokazuje način na koji volimo.

1616406501_Depositphotos_153836566_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

U odnosu na vaše lične spekete koja ona pravi u natalu sa drigim planetama videćemo kako pojedinac voli, daje i pruža ljubav itd.Videćemo i kakav je ljubavnik!

Pročitajte još: Mesečni horoskop: Strelcu flert i ljubav, Vagi veliko iskušenje

Venera u Ovnu je buntovna planeta koja je predvodnik. To je prava slika žene koja će prva prići muškarcu i otvoreno mu se udvarati. Za ovakvu Veneru kažemo da nosi mušku energiju. Ona voli čiste račune. Međutim, ona nije taktična i svakom će reći u lice šta misli.

Odličan je prijatelj, ali i iskren drug.

U isto vreme,  ova Venera je jako je dobar prijatelj koji ume da gura napred i da bude savšena podrška. Ipak, ako grešite to će vam bez pardona direktno reći i to iz najbolje namere. Ne voli mnogo da se zadržava na jednom mestu. Lako i brzo procenjuje situaciju, pa ako ona proceni (a treba verovati njenoj proceni) da za nju tu nema " mesta" okreće se i ide dalje.

Ova Venera je neumorna, ide dalje, puna je energije, ne zaustavlja se...

Ona ne pati duboko i jako kao, recimo, Venera u Ribama, već gura napred, ide dalje. NJena energija je ogromna i ona je stalno tera da ide dalje i dalje. Zato se za ovu Veneru kaže da je retko kada sama i odaje utisak borbenog ratnika. Ponekad upravo zbog te svoje ratničke energije ume da uplaši muškarca. Ali to nije baš tako...

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Kada ona pronađe muškarca koji ume da isprati njenu energiju i kada je njegova energija jača od njene tada je to savršen partner kroz život. Tada ona postaje savršena žena, majka, domaćica i majka. Sve daje i ide do kraja! Naravno nikada je ne treba sputavati jer će se brzo okrenuti i tražiti nekoga ko je bolje razume i oseća.

Venera u Ovnu pokazuje početak ljubavne veze, a Venera u Škorpiji je njen preobražaj.

U toku njene vladavine možemo da imamo brojne ljbavne veze, koje će biti turbulentne i koje će biti obojene strašću. Brzo, energično i ne baš taktički ćemo donositi odluke. Bilo bi dobro ukoliko možemo da povučemo ručnu i da odbrojimo do 10!

Pročitajte još: Mesečni horoskop : Rak menja život iz korena, a Ovan ostvaruje snove

Pošto je astrološki Ovan početak godine u astrologiji, a tu nam se šeta i Venera u Ovnu, bilo bi dobro da nam za ovu astrološku godinu fokus bude da budemo u skladu sa svojim odlukama i željama. Da ono što mislimo to i radimo, kao i da to slobodno kažemo. Da napustimo stare usađene DNK navike i da se izborimo za svoj pravac. Da ne slušamo šta nam govore mame, bake i okruženje. Srećno vam proleće!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas