Oglas
· · Komentari: 1

Merkur ulazi u Vodoliju 11. februara i ostaje do 2. marta 2023. godine: Kakve sve promene možemo da očekujemo u tom periodu? Evo na šta treba da obratite pažnju

U toku ovog perioda nemojte sputavati svoje misli

1675928749_shutterstock_2127612920-4-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Period konfuzije, zapleta, promena, otkrivanja tajni je od 21. februara do 5. marta. Mekur je planeta intelekta kao i načina govora i razmišljanja. Kada želimo da znamo kako neko razmišlja grubo rečeno pogledamo u kom znaku mu je Merkur. Merkur u Vodoliji na prvom mestu ne sluša nikoga. To je brilijantan um! Brz, okretan je i u trenutku menja planove.

Sa ovim tranzitom možemo da očekujemo najčudnije kvarove, može se desiti da semafori polude pa kažu na televiziji da budete oprezni u saobraćaju. Misli sa ovim Merkurom su rasute, manjak je koncentacije i veliki ego!

Povedite računa računa u komunikaciji jer je on potupno nesvestan svoje nametljivosti pa i arogantnosti. Dobra stvar kod ovog tranzita je što će nas izvući iz svake neprijatne situacije i to baš u momentu kada mislimo da su sva vrata zatvorena. Primer: odlažete rešenje poslovnog zadatka ili ste zaboravili on se pojavljuje i u zadnjoj milisekundi sve se nekako namestilo i rešilo se! Kolega je prošao pogledao i pomogao.

U toku ovog tranzita pokušajte da ne sputavate svoje misli (a biće u glavi kao u košnici) već ih pustite da se nagomilavaju jer ako uradite suprotno dolazi do blokade. Ovog genijalnog Merkura su imali veliki naučnici i pronalazači. Posebnu pažnju obratite na šifre na telefonima, računarima jer se u trenutku sve promeni, izgubi…

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas