Oglas
· · Komentari: 0

Vikend horoskop: Bikove očekuju PORODIČNE nesuglasice, a Vage će morati da se izbore sa STRESOM

Pogledajte šta vam ovaj vikend donosi

1663843824_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Foto: Pixabay, Pexels
Oglas

Ovan

Imali ste sjajnu nedelju na poslu. Vaša komunikacija je prijala kolegama i završili ste sve obaveze. Rasterećeni ulazite u vikend. Slobodni Ovnovi upoznaju osobu koja im menja životnu filozofiju.

Bik

Porodica vam zadaje probleme. Bikovi koji imaju decu mogu da uđu u sukob sa njima. Nemojte žuriti sa jakim rečima. Za vikend uz lepu komunikaciju obrazložite svoju ljutnju.

Blizanci

Nedelja za vama je bila odlična. Bilo je stresa, izazova ali ste vi sve odlično završili. Slobodni Blizanci neka prihvate poziv za vikend. Zauzeti neka uživaju u porodičnom okruženju.

Rak

LJubav vam je pokretač. Iako je nedelja bila naporna vi sa osmehom dočekujete vikend jer vas u domu čeka mir i spokojnost.

Lav

Partner je i dalje pod pritiskom. Vi to osećate i gubite strpljenje. Polako setite se da je partner uvek bio tu za vas u vašem stresnom periodu. Sada vi postupite isto.

Devica

Odnosi u primarnoj porodici su odlični. Vi ste zadovoljni svojim finansijama i želite da im priredite put iznenađenja. Za vikend porazgovarajte i saslušajte želje ukućana.

Pročitajte još: Nesrećni BROJEVI horoskopskih znakova: Proverite da li ove tvrdnje važe i kod vas

Vaga

Stres na poslu se odražava na partnera. On ne umanjuje vaš problem ali ipak očekuje da posao ne donosite svakodnevno u kuću.

Škorpija

Velikih promena nema. Život se dešava ali sada ste stali i posmatrate ga sa strane i kada podvučete crtu zadovoljni ste. Takva energija će biti i za dane vikenda.

Strelac

Pomalo ste umorni od svakodnevnice. Potreban vam je beg od svakodnevnog života. Razmislite za vikend sa kim želite da provedete produženi vikend.

Jarac

Jarčevi koji renoviraju životni prostor sada za vikend stvari privode kraju. U principu ste zadovoljni svojim životom i karijerom.

Vodolija

Ideje koje imate vazano za posao su odlične. Za dane vikenda razradite ih do detalja i početkom nedelje ih znesite nadređenima. Očekujte veliki uspeh i pohvale.

Ribe

Vaša karijera, odnosno biznis život, ide odlično. Većina Riba je zadovoljna. One Ribe koje traže posao mogu da očekuju poziv početkom radne nedelje kojem se nisu nadale. Srećno!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas