Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP: BIKU predstoji svađa sa partnerom, dva znaka treba da obrate pažnju kome poveravaju poslovne planove

Vikend horoskop posebno upozorenje šalje Blizancima i Rakovima

1649433204_svadja.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Ovan

Dobro razmislite kome iznosite svoje poslovne ideje. Postoji mogućnost da vam neko ukrade ideje! Za vikend se odmorite i napravite plan kako i šta dalje. Vaša kreativnost je sada na maksimumu!

Pročitajte još: Saznajte šta ste prema SLOVENSKOM HOROSKOPU: Ima tri puta više znakova i nosi nazive po biljkama

 


Bik

Postoje preduslovi da udjete u ozbiljnu svadju sa partnerom oko raspodele novca. Vikend je kritičan. Pre burne reakcije odbrojte u sebi do deset!


Blizanci

Sve ideje i planove koje imate recite ljudima od poverenja, ili partneru , prijateljima. Jer jedino u timu vi ostvarujete planove. Vikend je idealan da ih saopštite.


Rak

Intuicija ja vam je izražena i vi ste korak ispred kolega. Tačno vidite u kom smeru će se odvijati poslovni prijekat koji je za vas od izuzetne važnosti. Zato samo pratite intuiciju i vi pobedjujete.


Lav

Naglašena vam je potreba za zabavom i flertom. Vikend ste osmislili već početkom radne nedelje. To je ok samo povedite računa da ne predjete granicu!


Devica

Previše obaveza vas je iscrpelo. Porodica i blisko okruženje želi vašu pažnju. Dane vikenda ako ste u mogućnosti provedite sa njima u prirodi ili na zajedničkom ručku.

Vaga

Emotivni partner vam stvara nervozu i napetost što je dovelo da na poslu pravite propuste. Sada za vikend sedite i na miru porazgovarajte sa partnerom.

Vage, posvetite se razgovru sa partnerom


Škorpija

Izazovi na poslu su veliki ali vi ih uspešno završavate. Sigurni ste u sebe. Imate lepu prolećnu energiju i sve sa lakoćom završavate. Posle vikenda očekujte lepe vesti vezane za posao.


Strelac

vikend je pravo vreme da se prošetate gradom i obidjete agencije kako bi osmislili putavanje za praznike!


Jarac

Posao se odvija svojim tokom. Vi ste zadovoljni i sada možete da se posvetite stvarima koje vas usrećuju. Vikend posvetite samo sebi.


Vodolija

sve ideje i predloge koje ste predložili su nadredjeni prihvatili. Vi ste zadovoljni i zračite samopouzdanjem i srećom.

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji su NAJBOLJI ŠEFOVI: Sa njima je najbolje raditi

 


Ribe

Okupirani ste poslom jer ste svesni da je došlo vaših pet minuta. Umorni ste ali to je onaj zdrav umor. Vikend ćete nastaviti u ritmu posla jer vas to posle dužeg vremena ispunjava.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas