Oglas
· · Komentari: 0

Vikend horoskop: Ribe će dobiti ozbiljnu ponudu za POSAO, a Rakovima će morati da se suoče sa PORODIČNIM problemima

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog vikenda

1666276437_profimedia3.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovan

Stanje na poslu je dosta bolje u odnosu na prethodne nedelje. Sada se više možete posvetiti sebi i svojim ličnim zadovoljstvima. U tom smeru neka budu dani vikenda.

Bik

Za vikend možete se desiti da uđete u ozbiljnu raspravu sa partnerom i onda bi se ta energija prelila i na radnu poslovnu nedelju. Kako bi to sprečili samo ne ulazite u rasprave i pravite se gluvi.

Blizanci

Niko vas ne može iznervirati kao bliska osoba. Očekujte krajem nedelje ili za vikend poziv za razgovor koji neće biti prijatan.

Rak

Porodica, zapravo ženska osoba sa majčine strane, vam zadaje glavobolje. Traži od vas objašnjenje za nešto što vi niste uradili. U subotu porazgovarajte sa njom, a nedelja neka vam bude za potpuni odmor.

Lav

Vama su zvezde naklonjene već duže vreme. Zadovoljni ste na svim poljima. Ipak za vikend očekujte promenu energije jer se partner oseća zapostavljenim.

Pročitajte još: Šarmantni su, možete se osloniti na njih, ali u njima postoji MRAČNA STRANA: Ovi horoskopski znaci su jako dopadljivi, ali nikako im se ne smete zameriti

Devica

Previše poslovnih ali i privatnih obaveza preuzimate na sebe. Mislite da samo vi najbolje znate. Nije tako, prepustite neke stvari i drugim ljudima, a vi se posvetite sebi za ovaj vikend.

Vaga

Tenzije na poslu su iz dana u dan veće. Osećate pritisak i polako gubite kočnice. Za vikend ako ste u mogućnosti promenite okruženje, prijaće vam.

Škorpija

Bliža porodica vam stvara probleme. Šta kod da uradite ili kažete nisu zadovoljni. Možda je to znak da pustite da se stvari same odvijaju. Ovaj vikend odmorite mozak od svega, zagrlite sebe i pokušajte da ne razmišljate o njima.

Strelac

Zadovoljni ste poslom ali polako primećujete da se obaveze samo gomilaju. Nemojte burno reagovati već za vikend razmislite mudro o svemu.

Jarac

Lepa energija vas okružuje. Zadovoljni ste svojim životom. Takva energija se preliva i na vikend tako da je na vama da uživate i da sami kreirate vaše vreme.

Vodolija

Turbulentna nedelja je iza vas. Bilo je izazova ali vi ste ih sa lakoćom završlili. Zadovoljni ste sobom i za vikend častite sami sebe nečim što vas potpuno ispunjava!

Ribe

Ribe koje nisu u radnom odnosu od ponedeljka mogu da očekuju ozbiljnu ponudu za posao. Takođe, važi za sve Ribe da ne propuste poziv za provod za vikend. Ako prihvatite očekujte neočekivano!

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas