· · Komentari: 0
astro

Za koje znakove će OKTOBAR BITI STRESAN I TURBULENTAN? Brojna iskušenja su pred njima

Astrolozi naročito naglašavaju da u ovom periodu ne treba da forsiraju stvari

1664792914_horoskop-foto-Profimedia-Pexels.png
Foto: Profimedia, Pexels

Preporuka je da budete mirni, da ne donosite nagle odluke, a za jedan znak je posebno važno a njima je to najteže da puste da ode ono što ne funkcioniše.

Bik

Bikovima je lekcija ovog meseca da puste da ode od njih ono što ne funkcioniše. Oni ne vole promene i za njih je to traumatično. Naglaše vam je sedmo polje, tj. partnerski odnosi. Tu će doći do izlaska mulja na površinu. Pucaju veze, ali i brakovi. Takođe je moguć sukob unutar porodice. Savet je da se ne držite grčevito za stvari, situacije i ljude već da naučite da pustite!

Pročitajte još: Tranzitna Venera u Vagi: Evo kako će se odraziti na znakove horoskopa

Blizanci

Blizanci treba da nauče, tj. da prihvate da je i dosada ponekad dobra. Monotoniju koju osećate može vas dovesti u situaciju da se ubrzate i da napravite opšti haos a posebno se odnosi na porodicu. Tada niko neće stati i svađe su neizbežbe.

Vodolija

Vodolijama koncentacija neće biti ba zavidnom nivou. Zbog toga dolazi do pogrešnih reči i do brzopletih zaključaka što dovodi do problema posebno za one koje su u vezi ili braku. Zastanite i polako. Zaista se stvari mogu rešiti na miran način.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.