· · Komentari: 0
BROJKE

Numerološka prognoza za AVGUST: Mnogima će se život pretumbati, a neki će biti NAGRAĐENI

Jedinice će konačno na odmor, četvorke će biti nagrađene za rad, a osmice će se zaljubiti!

1627475463_LubenicaSater.png
Foto: Šater

U ovom mesecu za našu zemlju je dominantan broj osam, a to govori da nam predstoji neka mala sreća, jer je osmica dobar anđeo-čuvar. Naravno, ona donosi i materijalni dobitak, pa se nadajmo da će sve biti dobro po nas.

Pročitajte još: TITA su u Užice doveli četnici, a Kosta Pećanac mu je nabavio dokumenta

Potrebno nam je samo malo više mira i razumevanja. Mržnja ne donosi nikome dobro, već se vraća onome ko je drugom šalje. Zato bi bilo dobro da se svako dobro preispita i shvati zašto se tako ponaša.

Jedinica

Mnogi od vas bi mogli biti na odmoru, jer broj pet to donosi, dok će ostali možda sređivati prostor u kojem žive, ili rešavati stambeno pitanje. U svakom slučaju, ovaj mesec je dobar za druženje, odlazak u prirodu, i otvaranje "na dobro". Iskoristite ove pozitivne vibracije i uživajte, ali ne zaboravite da čuvate zdravlje.

Pročitajte još: Jauci ubijenog žandarma odzvanjaju SMEDEREVOM: Ubistvo braće Lunjevica bilo je povod za smrt Drage Mašin

Dvojka
Kod vas će biti dominantna porodica. To nekome donosi brak, dete, brigu o starijim članovima domaćinstva... U ovom trenutku, kada planete nisu baš najbolje "postavljene", iskoristite ovu Venerinu toplinu i pokažite se u najboljem svetlu. Život vam može biti opušteniji, samo ako to sebi dopustite.

Trojka

Vi, emotivci, pokušajte da budete što smireniji. Jer, sedmica dominira, a ona može doneti brige i teške momente. Zato se nemojte previše eksponirati, jer samo smireni možete sve to lakše prebroditi. Mislite pozitivno. Brinite o sebi.

Trojke brinite o sebi!

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Četvorka

Radnici kao što ste vi, u ovom mesecu, zbog uticaja broja osam, imate mogućnost da dobijete zasluženu nagradu. Uglavnom će priznanja dobiti oni čiji je posao vezan za neku vrstu uniforme.

Petica

Zbog broja devet, koji je za vas u ovom trenutku dominantan, predstoji vam "veliko spremanje" u životu. Napravićete selekciju onoga što je bitno - od onoga što vas opterećuje. Naravno, to će se odnositi i na prijatelje, koji su vas do sada koristili, a da pritom nisu brinuli o vašim potrebama.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Kako se računa bioritamski broj?
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978. godine, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

Šestica

Ovaj mesec će za vas biti novi početak - donosi dobre vibracije za sve što uradite, jer jedinica daje snagu da to ostvarite. Kada nastupi takav period, skupljajte snagu za vreme koje dolazi i čuvajte novac. Pokušajte da se malo promenite i da se okrenete sebi.

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Sedmica

Štampano izdanje Treće oko

Pustite da vam ovaj mesec polako ode. Jer, dvojka dominira, a ona donosi male izdatke, trošak i blokade zbog kojih bi vaša duša patila. Zato, okrenite tu energiju u drugom smeru, nađite vremena da se odmorite i smirite.

Biće troškova, ali i ostvarenih snova.

Osmica

Potrebno je da smirene osobe poput vas ponekad osete nešto lepo, a to vam donosi trojka. Ona govori da se emotivno budite i da sve proživljavate srcem. Moglo bi to biti i nešto jako lepo i zanimljivo. Pustite da vas emocije ponesu, radi ostvarenja nečega o čemu maštate.

Pročitajte još: Ruska vračara je u Mionici nepogrešivo čitala budućnost za 10 DINARA, a onda je nastao HAOS u srpskoj varoši

Devetka

Avgust za vas neće biti previše lak, jer ćete biti pod uticajem četvorke. Uporna osoba poput vas može to iskoristiti da reši poslovne brige. Ne bi bilo loše da odete na sistematski pregled. Nemojte previše brinuti, samo se malo više angažujte na poslu.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju TREĆE OKO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.