Oglas
· · Komentari: 0
Lepotani

"Porše" predstavio "dinamični duo"(FOTO)

Kajen GTS" i "kajen GTS kupe" samom pojavom oduzimaju dah, a tehničke specifikacije su im vrhunske

porse-kajen-naslovna.jpg
Foto:"Porše"
Oglas

Tu je motor od 4,0 litara, 460 "konja", 620 nm obrtnog momenta, maksimalna brzina od 270 kilometara na čas. Sjajna ubrzanja: Od 0 do 100 4,5 sekundi, od 0 do 160 km na čas 10,6 i od 0 do 200 kilometara na čas 17,6 sekundi!

Foto:"Porše"

Za automobil težak više od dve tone (2.145 kg) je ovo više nego sjajan rezultat! Ali kada se radi o novom "poršeu kajmanu GTS" (predstavljena je istovremeno i kupe verzija) rekli bismo, očekivano jer - "Porše" je "Porše".

Pročitajte još: "Novosti" isprobale novi "Evropski automobil godine"!

Tipično za "GTS" modele pogonski sklop igra jednu od najvažnijih uloga. Umesto 3,6 litarskog V6 turbo motora, kao kod prethodnika, novi "kajen GTS" sada ima dva cilindra više - V8! Potrošnja od 11,2 do 11,4 litra na 100 kilometra je nešto što vlasnike ovog lepotana verujemo i ne interesuje previše,

Foto:"Porše"

Emisija štetnih gasova od 255 grama CO2 po pređenom kilometru, svakako neće obradovati ekologe, ali vlasnici ovih mašina imaju spreman odgovor: "Mnogo više se zagađuje proiroda dok se naprave litijum jonske baterije".

Pročitajte još:Mahnete rukom vozilo se otključa: "Reno morfoz" vozilo iz budućnosti

Ovom prilikom se ne bismo upuštali u ovu raspravu, baš kao ni u opasnost da počnemo da nabrajamo sve čime je ovaj automobil opremljen, šta je sve u njega ugrađeno, koji materijali, boje, jer bi tekst bio suviše dugačak.

Zato preporučujemo da pogledate našu galeriju i uverite se da je "Porše" ponovo bio na visini zadatka.

Prodaja počinje u julu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas