Oglas
· · Komentari: 0
Usavršavanje

"Alfa Romeo" unapredio i najmoćnije verzije svojih top modela (Foto/Video)

Predstavljeni "đulija kvadrofoljo" i "stelvio kvadrofoljo" za 2020. godinu

djulija-i-stelvio-qf-1.jpg
Foto:"FCA"
Oglas

Težak je to bio zadatak: Usavršiti perjanice flote, ali su u "Alfa Romeu" ubeđeni da su napravili dobar posao čineći još primamljivijima modele "đulija kvadrofoljo" i "stelvio kvadrofoljo", najmoćnije verzije ovih "ljutih mašina".

Dok je motor ostao isti, čuveni "Alfa Romeo" sa šest cilindara i 2,9 litara radne zapremine, koji isporučuje možnih 510 "konja", izmenjeno je dosta toga u enterijeru i eksterijeru ovoh vozila, što bi trebalo da im da novi vetar u leđa u nastupajućem periodu.

Foto:"FCA"

Na prvi pogled vidi se razlika u zadnjim svetlosnim grupama, sasvim su nova LED stop svetla. Nove su i aluminijumske felne od 21 inča, specijalno dizajnirane za "stelvio kvadrofoljo" verziju. U ponudi je i novi izduvni sistem "Akrapovič" od titanijuma sa oblogama od ugljeničnih vlakana.
Sasvim su nove i boje koje su pridodate postojećoj paleti. To su "montreal grin", "roso 6C Vila de Este", "okra junior".

Pročitajte još: Automobil koji nije na prodaju , a onda se začulo REŽANJE "LJUTE MAŠINE" (FOTO/VIDEO)

Unutrašnjost vozila je još više izmenjena. Novi je obruč upravljača, ručice menjača obložene kožom, a u opciji su i sigurnosni pojasevi u crvenoj ili zelenoj boji uz standardnu crnu. Sportska sedišta su presvučena perforiranom kožom, a novi multimedijalni sistem je znatno usavršen pa sada uz "standardne" podatke prikazuje i trenutne performanse motora.

Za sada nema podataka o ceni vozila.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas